Anoniman -> RE: Nellyca trudnica :) (17.9.2010 10:06:50)
|
Evo i ja najzad bila na pregledu [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Srce kuca [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Sve je u redu...prema velicini ploda beba je 7+5, a prema zadnjoj mentruaciji je 10 nedelja. Medjutim, kad sam ja njoj objasnila kad je bio datum zaceca i da su meni ovulacije pred samu mentruaciju, rekla je da se onda velicina ploda poklapa sa tim i da nije cudo sto je u odnosu na zadnju menstruaciju za 2 nedelje manja trudnoca. [sm=smiley1.gif] Sve u svemu- sve je super [sm=smiley36.gif] I da, velicine je 1,4 cm [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Ali moram da vam ispricam sta se desilo..odlazim ja posle ultrazvuka u wc da izbacim one 2 litre sto sam popila [sm=smiley36.gif] Da se razumemo, to je Dom zdravlja u Beogradu, ginekologija, i zenski wc [sm=smiley36.gif] ulazim i zatvaram vrata, kad ono sa unutrasnje strane 3 nalepnice TORCIDE IZ SPLITA [sm=smiley3.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] KAd sam videla nisam mogla da verujem, realno kolike su sanse??! OD srca sam se nasmejala, odlepila ih i ponela da ih pokazem muzu kad se vratim, i to sam shvatila kao znak....da mi je Split ili sudjen ili da ce da bude deckic- fudbaler ili vodja navijaca Torcide [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|