Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 20.8.2010 8:58:55
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK jučer počela da kišem i onda je nos proradio i sada je moj nos poznati slap nijagare bilo bi dobro
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 20.8.2010 20:16:36
|
|
|
|
ZVRK
|
tek sada vidila da mi je jutrošnji post nešto zbrljan ali nema veze. samo da vas pozdravim i da kažem da se pišemo opet krajem mjeseca. nadam se da ću se odmoriti i uživati jer trenutno kako se osječam nebi niti išla nikuda a mom raspoloženju je kriv naravno moj ''''''''dragi''''''''mužić koji nije JOŠ DOŠAO doma nego je na pijači sa prijateljima a mene ko j..e a stvari se same spremaju te još uvijek neznam kada se dižemo a vjerovatno jako kasno jer će on biti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa što će biti lijepo voziti se u autu u tišini kakva sam još ću nešto i ''''''''zakuhati''''''''pa.... uh uh uh barem da se ovdije malo ispucam jer zvrkiću ništa nije jasno zašto sam tužna a posljedice mog raspoložwenja utječu na njega
< Poruku je uredio ZVRK -- 20.8.2010 20:18:20 >
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 20.8.2010 20:17:45
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj Zvrk
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 20.8.2010 20:18:23
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 20.8.2010 20:20:14
|
|
|
|
ZVRK
|
sada imam zvrkića u rukama u pišem po kompu. sa njime u krilu moram biti mirna. najviše od svega mi smeta što je njemu tako TEŠKO da mi javi svoje planove a ja želim samo da se javi prije nego ide nekuda
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 20.8.2010 20:33:36
|
|
|
|
ZVRK
|
pusa svima idem okupati zvrkića pa pred tv čekati da dođe doma
|
|
[Obrisani korisnik] 20.8.2010 21:42:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 20.8.2010 21:43:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 20.8.2010 21:47:07
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Zvrk smiri se i lijepo se provedite,odmorite,napunite baterije
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 29.8.2010 11:39:18
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pikachu IZVORNA PORUKA: cvrčak Zvrk smiri se i lijepo se provedite,odmorite,napunite baterije eto i moj godišnji jučer završio,tj.još danas se ''šlepam''bez kuhanja kako je bilo dan pred polazak u subotu ujutro smo sve rasčistili dok smo se vozili.naravno došao je doma mrtav pijan ali se iskupio sve dane GO. bilo je super vrijeme.stalno smo ujutro bili na moru,a popodne (pred večer)smo lutali okolo. u app smo samo spavali. moram da pohvalim moju''gazdaricu'' koja je po dogovoru spremila palačinke u petak navečer i zvrliću nije bilo teško da se ustane iz kreveta da bi išao da jede pačalinke slikice budu kada mm to riješi
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 29.8.2010 11:58:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Super za lijep provod i za gazdaricu i palačinke
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 29.8.2010 14:54:56
|
|
|
|
Ninaa
|
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 30.8.2010 0:06:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
|
|
RE: jeeeee i moja family ide na odmor... 30.8.2010 9:55:01
|
|
|
|
ninolina
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!