pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Financijske dileme roditeljstva

Poruka

dmtdmt -> pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog (18.8.2010 11:26:53)

drage cure,imam pitanje
zaposlena sam u firmi od 4.2008 i sad sam trudna ali sam prijavljena do 31.12.2010 pa me zanima ako mi sef ne produži ugovor hocu li ja moci nakon tog datuma primati naknadu sa hzzo
samo sam ostala trudna i termin mi je u 4 mj 2011 i jos nisam na komplikacijama pa me to zanima da znam sta dalje
unaprijed hvala

ninolina -> RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog (18.8.2010 11:50:51)

ako sada odeš na komplikacije i dođeš na teret države imat češ primanje i dalje ali pošto si trudna par tjedana, komisija je sad jako stroga...i mogli bi te dobro zezati jedino ako imaš dobrog doktora.....ako češ čekati onih 45 dana prije pitanje je hoče li ti produžiti ugovor i dal češ biti zaposlena...moj savjet ti je da otvoriš komplikacije barem mjesec dana prije isteka ugovora

pako -> RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog (18.8.2010 12:06:30)

otvori komplikacije što prije možeš i imat češ pravo

Imra -> RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog (18.8.2010 12:08:17)

ko ce meni objasniti o kakvim komplikacijama je rijec??

dmtdmt -> RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog (18.8.2010 12:08:29)

prije 4 mjeseca sam imala spontani,tako da sam sigurna da ce me poslati na komplikacije kad odem kod doktora.

ninolina -> RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog (18.8.2010 12:09:24)

onda mu draga objasni situaciju na poslu, i odma na komplikacije...
Imra to je bolovanje u trudnoći...

dmtdmt -> RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog (18.8.2010 12:21:00)

hvala vam puno drage moje
uskoro cu ja kod doktora i najvjerovatnije odmah na komplikacije
ali me bilo strah da necu dobivati naknadu poslije zavrsetka ugovora
sad sam mirnija,zahvaljujuci vama[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.8.2010 13:37:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

dmtdmt -> RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog (18.8.2010 15:07:59)

predpostavila sam da necu imati problema za komplikacije jer mi je doktorica rekla da joj se javim cim ostanem trudna jer ce biti rizicna trudnoca a sto se tice visine naknade znam da ce biti prosjek od place znaci 2700.

Anoniman -> RE: pitanje u vezi komplikacija i porodiljnog (19.8.2010 9:59:43)

Odlična stvar je što nećeš morati nigdje ići sa papirima. Komisija dolazi kod doktorice opće prakse, pa ti možeš nazvati i pitati da li su ti komplikacije produžene. Ja nisam čak morala niti u Hzzo, išao je mm umjesto mene svaki mjesec jer bi meni bila živa muka penjati se gore. I ne znam da li je sad komisija stroga, jer meni nije bila.
U svakom slučaju idi na komplikacije prije isteka ugovora..  

Stranica: [1]