sanjalica -> RE: Osoba za pomoć (4.11.2008 11:42:39)
|
IZVORNA PORUKA: Krky Mi ćemo definitivno morat uzet Dobru vilu za pomoć u pospremanju, ja sam totalno neorganiziran tip i uvijek je u nekom ćošku krš, Himalaje veša za peglanje, a muž na rubu živčanog sloma (inače je bolesna pedanterija od čovjeka, a kako previše radi očekuje da ga doma dočeka "bolnica"). Naravno, kako sam ja doma, njegovo je mišljenje da su svakodnevni, (glupavi) poslovi moja dužnost, iako kad me nema, sve je u najboljem redu, i pegla i sprema (osim kuhanja). Meni je ipak dosta, nakon zadaća i malaca, ne dam još i svoje minimalno vrijeme za opuštanje. Ipak, problem mi je zamislit da mi neko šeta po kući, a peglanje mojih stvari mi je nezamislivo koliko got mi je to najveći problem. Morat ću se pomirit s tim stvarima, a kako ja svom mužiću rađam sinove, a meni je priuštio samo jednu kćer, kako bi napravio jedva dobru ravnotežu, morao bi nabavit bar dvije Dobre vile (ja sam skromna pa bih bila zadovoljna samo s jednom!) Krky... što dalje .. kroz niz rasprava po forumima... imam osjećaj da su tvoj i moj muž izgubljena braća blizanci... osim što tvoj muž radi, a moj je doma... ali su svejedno djeca i kuća ženski poslovi....
|
|
|
|