Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Iznos porodiljnog za blizance,trojkice... 20.8.2010 13:20:37
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ja sam mislila da to ide po djetetu Sad si me baš šokirala
|
|
|
|
RE: Iznos porodiljnog za blizance,trojkice... 20.8.2010 13:44:12
|
|
|
|
maja
|
Jel treba uopće komentirati A i to što kažeš, imaš sreću što dobiješ novce od grada, jer od našeg divnog Bjelovara je samo 500kn
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Iznos porodiljnog za blizance,trojkice... 20.8.2010 14:21:25
|
|
|
|
Ninaa
|
Ajme Elena pa to je prestrašno, ta naša država je stvarno za plakati. Pročitala sam to već u nekom članku di je ona mama velikogoričkih četvorki rekla da dobiva samo 1600 kn porodiljni za njih sve četiri.
|
|
[Obrisani korisnik] 20.8.2010 14:24:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Iznos porodiljnog za blizance,trojkice... 20.8.2010 14:29:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Znam za to Po meni bi porodiljna naknada trebala ići po djetetu. Sreća je da živiš u Zg slažem se...
|
|
|
|
RE: Iznos porodiljnog za blizance,trojkice... 20.8.2010 15:17:15
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: cvrčak Znam za to Po meni bi porodiljna naknada trebala ići po djetetu. Sreća je da živiš u Zg slažem se... Također....
|
|
|
|
RE: Iznos porodiljnog za blizance,trojkice... 20.8.2010 23:31:18
|
|
|
|
natalijax
|
isuse ja isto mislila da ide po djetetu,stvarno bezveze
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!