Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2010 18:40:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 18:48:00
|
|
|
|
maja
|
bravo cure za vas
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 18:48:30
|
|
|
|
maja
|
O.T. mamika, jel si ti tu sad sa oba dva nicka?
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2010 18:52:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 18:53:03
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: lilivana sad malo nabacivanja komplimenata vjerujem da ste svi već zaključili da je Mamika divna žena, majka i prijateljica. znam i ja to već odavno al ovo kaj smo danas doživjeli kod njih... prekrasna obitelj, Mamika, djeca, muž, braća, roditelji... oni su primjer prave obitelji svi su nas lijepo dočekali i prihvatili, muž napravil prefinu kotlovinu, Mamika preeeeeeeeeedobar kolač, djeca su se igrala ko da su svaki dan s Gabrijelom... čak smo stigli i nešto novaca na proštenju potrošit na žalost, morali smo se požurit doma jer mm je već otišal na posal... hvala vam Mamika (by the way, ako vas Mamika zove u goste, svakako dođite, divni su domaćini )
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 19:09:29
|
|
|
|
cuba
|
za druženje, baš mi je drago da ste se izorganizirali i ugodno proveli dan
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 20:12:10
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 22:46:49
|
|
|
|
Ninaa
|
Bravo za druženje a nisam ni sumnjala da nije predobra i draga osoba isto ko i njena obitelj. Lijepo da ste se zabavili i družili
|
|
RE: vibrice za druženje.. 22.8.2010 22:59:55
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!