Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 10:47:27
|
|
|
|
Fever
|
Kreativna izražavanja mi nisu jača strana, te Vas fizički ne mogu posložit te vas još sve pokušavan bolje upoznati, ali kroz vaša pisanja Crvčak, Njanja, Ninolina, Domy, Gianna, Mariola, Elinamama, Nemamašte i da vas sve ne nabrajan s vašim postovima se najviše družim i mogu kazat da ste OTKAČENE, "SMIRENE", PAMETNE, OPUŠTENE osobe koje se sa životnim problemima bore sa humorom i osmjehom. Eto udavi ja joet ali fakat ste mi puno olakšale i drago mi je da san upravo odabrala Ringeraju.hr
< Poruku je uredio Fever -- 21.8.2010 10:48:01 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 11:06:21
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: Fever Kreativna izražavanja mi nisu jača strana, te Vas fizički ne mogu posložit te vas još sve pokušavan bolje upoznati, ali kroz vaša pisanja Crvčak, Njanja, Ninolina, Domy, Gianna, Mariola, Elinamama, Nemamašte i da vas sve ne nabrajan s vašim postovima se najviše družim i mogu kazat da ste OTKAČENE, "SMIRENE", PAMETNE, OPUŠTENE osobe koje se sa životnim problemima bore sa humorom i osmjehom. Eto udavi ja joet ali fakat ste mi puno olakšale i drago mi je da san upravo odabrala Ringeraju.hr Čoviče, koliko komplimenata, hvala ... Fever - sumještanka Kaštelanka
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 11:14:56
|
|
|
|
katy mama
|
gianna-definitivno najzgodnija trudnica koju sam vidjela (ovo nije zato sto smo iz istog rodnog grada )
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 11:20:15
|
|
|
|
pako
|
Slatka mala crnka - tako mi djeluješ dobra i prižna mama koja pazi na svaku sitnicu
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 11:35:37
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: katy mama gianna-definitivno najzgodnija trudnica koju sam vidjela (ovo nije zato sto smo iz istog rodnog grada ) Hometown girl..... Slatkiš sa jednako slatkim sinčićem ... A Pako- opasna hootie, prezgodna plajbojeva zečica ...
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 11:47:04
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: Gianna A Pako- opasna hootie, prezgodna plajbojeva zečica ... a jesi luda.... da da i sam Hugh Hefner bi me poželio Gianna- prezgodna žena i još lijepša trudnica....
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 11:47:22
|
|
|
|
ejmama
|
Ne zamišljam ju, vidjela sam slike, predivna i prezgodna žena još lijepša trudnica Mislila sam na Gianu, a Pako i ja odgovorile u isto vrijeme
< Poruku je uredio ejmama -- 21.8.2010 11:48:30 >
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 12:03:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ejmama- dobrocudna, smirena, ali kad se naljuti sklanjaj joj se s puta
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 12:09:24
|
|
|
|
Domy
|
leilany ...otkačena.humoristična dobra kao hruh Zvonki sam zamišljala da je starija ,deblja ..a ona mačka i pol
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 12:10:06
|
|
|
|
Anoniman
|
mlada, lijepa, plava i ima kćer Saru (tako će se zvat i moja)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 12:13:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Domy leilany ...otkačena.humoristična dobra kao hruh Zvonki sam zamišljala da je starija ,deblja ..a ona mačka i pol Sad si me zbunila, ja iznad tebe ne vidim ni zvonki ni lei Domy- prezgodna mama 5oro dece, jos mi nije jasno kako neko moze taaakooo dobro da izgleda posle 5 porodjaja iskrena osoba. Kejt- otkacena, uvek se nasmejem kad se set_im onoga- necu da radim test, idem na more
< Poruku je uredio Nellyca -- 21.8.2010 12:14:54 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 12:17:00
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: Domy leilany ...otkačena.humoristična dobra kao hruhuser posted image Zvonki sam zamišljala da je starija ,deblja ..a ona mačka i poluser posted image user posted image Sad si me zbunila, ja iznad tebe ne vidim ni zvonki ni lei To sam baš i ja pomislila Nellyca-draga,mirna i otvorena osoba
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 12:21:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Bumbi- dobra, saosecajna, uvek tu da pomogne, saslusa ili posalje zagrljaj utehe
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 12:22:55
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: Domy leilany ...otkačena.humoristična dobra kao hruh Zvonki sam zamišljala da je starija ,deblja ..a ona mačka i pol Sad si me zbunila, ja iznad tebe ne vidim ni zvonki ni lei Domy- prezgodna mama 5oro dece, jos mi nije jasno kako neko moze taaakooo dobro da izgleda posle 5 porodjaja iskrena osoba. Kejt- otkacena, uvek se nasmejem kad se set_im onoga- necu da radim test, idem na more nevidim ni ja hvala draga...znaš u čemu je poanta ponajviše u genima ..a i u duši nisam još sazrela...još se osječam mlado ,otkačeno i samoj mi nije jasno kako bi to opisala...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 12:23:08
|
|
|
|
Gianna
|
Nellyca - moja najnajnajdraža Beograđanka, iskrena, dobra, prelijepa i otvorena, a tek Sarica....
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 12:25:22
|
|
|
|
Domy
|
e zaista sam plavuša i kasno palim da li vjerujete da sam tek sad skužila bit teme... sad sam se izblemirala
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 12:29:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam domy u cemu je stvar, ali ja sam u pocetku, kad sam videla tvoje slike, pomislila da nas lazes da imas 5oro dece ` Gianna- najzgodnija trudnica ikada!!! predivna osoba, smirena, iskrena, otvorena, i sva je nezna, kao svetic predivna mama jos divnijeg i sladjeg decaka, i uskoro malene curice.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 21.8.2010 12:31:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Domy e zaista sam plavuša i kasno palim da li vjerujete da sam tek sad skužila bit teme... sad sam se izblemirala da mi je samo znati sta si ti mislila i kako si shvatila temu, molim te reci nam
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 0:38:13
|
|
|
|
anuska08
|
kao lijepu simpatičnu trudnicu i mamu slatke Sare!
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 5:58:15
|
|
|
|
nemammaste
|
Zgodna,lijepa i simpatična mama male dobrice Nike.Mršavica je,izgleda kao djevojčica,nježna dobrica... Ne zamišljam nego stvarno je takva
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 10:10:43
|
|
|
|
BUMBI
|
Nemammase-vrckava i jako simpatična osoba
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 10:39:32
|
|
|
|
maja
|
BUMBI- jedna divna žena koja odgovori na svaku moju poruku
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 10:40:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Majo hvala ti
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 11:33:07
|
|
|
|
Domy
|
bumbi ..simpatična,draga osoba s kojom mi je drago popričat..
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 17:03:58
|
|
|
|
osobno
|
Domy: po svoj prilici neka zgodna plavuša koja uvik grinta da izgleda gore nego što zaista je. Zamišljam je ka plavušu valjda zbog slike profila na kojoj je jedno smišno lipo plavo dite.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!