Ninaa -> RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) (23.8.2010 23:10:34)
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Ninaa, hvala draga [sm=smiley31.gif] samo moram da te ispravim, mislim da si me pomesala sa nekim, jer sam ja na forum dosla tek 10 dana pred tvoj porodjaj, pa nisam bila jedna od navijacica u tvojoj trudnoci [sm=smiley36.gif] ali zato za drugu bebicu budem, kao sto verujem da ces i ti sad za moju [sm=duda.gif] [sm=smiley31.gif] Ninaa- jaka zena, koja se bori za sebe i svoje ciljeve, dosta me podseca na mene u nekim stvarima (udaja, beba a fakultet ceka [sm=jezicek.gif] ) i cini mi se da dolazimo iz slicnih porodica, kao sto cesto zna da kaze- sindrom mladjeg deteta, pa smo malo razmazene. [sm=smiley36.gif] ali mislim da nas je zivot dosta promenio, i da smo nekako na isti nacin i u isto vreme sazrele zbog slicnih okolnosti. [sm=smiley1.gif] topla i draga, i uvek tu da saslusa i da savet. [sm=smiley31.gif] bas imam zelju da te upoznam [sm=smiley1.gif] Nekako mi se učinilo da smo zajedno bile trudne i da si došla ranije na forum i da smo izmjenjivale trudničke tegobe,ali očito sam nekaj pobrkala. Naravno da ću navijati i baš se veselim tvojoj bebici. A poradi komplimenata hvala sad se [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley9.gif[/image] i ja bi tebe voljela upoznati!
|
|
|
|