Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 18:25:02
|
|
|
|
ejmama
|
Mlada i zgodna mama predivnih dečkiju, priča ko navijena,prava dalmatinka, obavezno ti dolazim na pašticadu kad budem u blizini.
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 18:50:11
|
|
|
|
osobno
|
Pašticada je moj specijalitet. I naravno, slobodno svrati. A da sam brbljava-jesam, a šta se tu može, drugačije čovik ni ne može doć na red.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 18:56:01
|
|
|
|
cuba
|
Osobno sam i osobno upoznala pa je ne zamišljam Inače sve
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2010 20:41:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 20:55:15
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Moram vas sve tri iskomentirati: ejmama:životna, drug do neba osobno:draga,lijepa,iskrena,dobra cuba:lijepa,malo suzdržana,ima prekrasnog bebača Sa sve tri često dijelim mišljenje tebe je bome dobro opalilo sunce po glavi. i da:tebe zamišljam ka utjelovljenje dobrote, i da kažem štagod drugo, munje i gromovi bi me dotukli.
< Poruku je uredio osobno -- 22.8.2010 20:56:08 >
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 21:00:13
|
|
|
|
Anoniman
|
osobno- predobra osoba, koja se uvek nasla tu da mi pomogne iako smo se videle samo jednom, nazalost nikako da nasa druzenja postanu ucestala a imam ogromnu zelju. slatka, vesela, zabavna i ne smem zaboraviti- prezgodna!!! mislim to stvarno nije uredu kako ona izgleda 6 meseci posle porodjaja 2. deteta, nabija komplekse
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 21:06:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
Kao jednu zgodnu i mladu mamu koju jedva cekam upoznati Imam osjecaj da se znamo godinama i da smo se bas nekako zblizile Mislim da je jako dobra i svaka joj cast sto je ostavila svoj rodni kraj i zbog ljubavi se preselila u misto di nije nikog znala
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 21:13:03
|
|
|
|
mariola
|
Potpuno se slažem sPepi što se tiče naše Nelice Pepi ne moram zamišljat, ona je jedna zgodna plavuša, lijepa, iskrena,temperamentna.PRava dalmatinka. Šteta što mi nije malo bliže da se više družimo.
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 21:14:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Kao jednu zgodnu i mladu mamu koju jedva cekam upoznati Imam osjecaj da se znamo godinama i da smo se bas nekako zblizile Mislim da je jako dobra i svaka joj cast sto je ostavila svoj rodni kraj i zbog ljubavi se preselila u misto di nije nikog znala hvala draga Sve ovo podebljano ja moram da kazem i za tebe i da dodam da mislim da si veliki borac, jako pozitivna i vesela osoba, predivna mama i supruga
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 22.8.2010 22:33:18
|
|
|
|
Ninaa
|
Nelica je meni stvarno prelijepa žena i dok joj nisam vidjela slike neznam kak sam je zamišljala. Znam da je dobra osoba i tak mi je mila i nježna. Ona je od onih trudnica s kojima sam odbrojavala i dijelila trudničke muke. Iskreno joj se divim jel je zbog ljubavi otišla iz svoje zemlje i došla u našu i promjenila cijeli svoj svijet naopčake. Ja to ne bih mogla nikada. Pusu šaljem Sarici i maloj bebici u buši.
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 23.8.2010 14:23:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ninaa, hvala draga samo moram da te ispravim, mislim da si me pomesala sa nekim, jer sam ja na forum dosla tek 10 dana pred tvoj porodjaj, pa nisam bila jedna od navijacica u tvojoj trudnoci ali zato za drugu bebicu budem, kao sto verujem da ces i ti sad za moju Ninaa- jaka zena, koja se bori za sebe i svoje ciljeve, dosta me podseca na mene u nekim stvarima (udaja, beba a fakultet ceka ) i cini mi se da dolazimo iz slicnih porodica, kao sto cesto zna da kaze- sindrom mladjeg deteta, pa smo malo razmazene. ali mislim da nas je zivot dosta promenio, i da smo nekako na isti nacin i u isto vreme sazrele zbog slicnih okolnosti. topla i draga, i uvek tu da saslusa i da savet. bas imam zelju da te upoznam
< Poruku je uredio Ninaa -- 23.8.2010 23:11:03 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 23.8.2010 15:42:39
|
|
|
|
troubled
|
nellyca - ljepotica.... drago, požrtvovno biće... Mama...s velikim M! iznimno hrabra (doduše, zbog promjene mjesta prebivališta to i meni često kažu i već mi ide na živce...ali većina to kategorizira kao hrabrost) borac....pri tom mislim na faks...samo naprijed draga...
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 23.8.2010 15:46:40
|
|
|
|
Anoniman
|
troubled: mislim da je mrs. T. jedna jako vrijedna žena i dobra majka. Ne znam jesam dobro pohvatala da je to gospođa od Cinika. Ako je, sigurna sam da je u njihovoj kući uvijek veselo. I hrabra - naravno! Svi koji imaju više od jednog djeteta iznimno su hrabri!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 23.8.2010 15:50:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Kejt - uvijek ti se divim zbog svega što si prošla u porodu! želim ti da ti sljedeća trudnoća i porod budu kao iz snova, onih lijepih naravno
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 23.8.2010 15:51:10
|
|
|
|
FIONA
|
moja vrckava i vesela te jako otvorena prigorka....hehhehehe
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 23.8.2010 15:52:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Mariachi-jedna divna žena,jako dobra srca i još bolja mama
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 23.8.2010 16:00:33
|
|
|
|
Anoniman
|
fala, dekle
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 23.8.2010 16:05:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: FIONA moja vrckava i vesela te jako otvorena prigorka....hehhehehe Fi, ja bi ovo i za tebe rekla isto Bumbili, jedna jaaako fina dušica
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 23.8.2010 16:25:43
|
|
|
|
danery
|
oooo,pa sve piše:peče za joči i vuva...dakle,papričica... meni je mare super
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 23.8.2010 16:31:13
|
|
|
|
Anoniman
|
danery- beskonacno duhovita i vesela
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 23.8.2010 23:10:34
|
|
|
|
Ninaa
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Ninaa, hvala draga samo moram da te ispravim, mislim da si me pomesala sa nekim, jer sam ja na forum dosla tek 10 dana pred tvoj porodjaj, pa nisam bila jedna od navijacica u tvojoj trudnoci ali zato za drugu bebicu budem, kao sto verujem da ces i ti sad za moju Ninaa- jaka zena, koja se bori za sebe i svoje ciljeve, dosta me podseca na mene u nekim stvarima (udaja, beba a fakultet ceka ) i cini mi se da dolazimo iz slicnih porodica, kao sto cesto zna da kaze- sindrom mladjeg deteta, pa smo malo razmazene. ali mislim da nas je zivot dosta promenio, i da smo nekako na isti nacin i u isto vreme sazrele zbog slicnih okolnosti. topla i draga, i uvek tu da saslusa i da savet. bas imam zelju da te upoznam Nekako mi se učinilo da smo zajedno bile trudne i da si došla ranije na forum i da smo izmjenjivale trudničke tegobe,ali očito sam nekaj pobrkala. Naravno da ću navijati i baš se veselim tvojoj bebici. A poradi komplimenata hvala sad se i ja bi tebe voljela upoznati!
< Poruku je uredio Ninaa -- 23.8.2010 23:11:37 >
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 24.8.2010 0:03:39
|
|
|
|
MaTana
|
Ninaa - dobra i požrtvovna osoba, koja uvijek sasluša, uvijek da savjet... Stekla sam dojam da joj je obitelj (ne samo njena nego i muževa) uvijek najvažnija i na prvom mjestu i to jako cijenim kod nje... Prije smo se puno češće sretale u bircu
|
|
[Obrisani korisnik] 24.8.2010 0:32:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 24.8.2010 0:39:31
|
|
|
|
Imra
|
sexy, pametna, lijepa, duhovita
< Poruku je uredio Imra -- 24.8.2010 0:40:54 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljate forumaša iznad? :) 24.8.2010 0:50:49
|
|
|
|
lilia
|
E vas tri ste mi super, (Imra, Cvrčak i Tiha) lijepo sam se načakulala sa vama, razmjenila recepte, pozvala sve u goste. I Nina mi je super, uvijek nešto lijepo kaže ali je kao pepeljuga, non stop nešto za nekoga radi a oni nikad zadovoljni. A Matana bi trebala bit sa mužem negdje ili sam nešto pomiješala? Eto o vama koji ste mi blizu toliko. M svi su zakon.
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!