Anoniman -> RE: Zlatko Sudac (24.8.2010 20:29:43)
|
IZVORNA PORUKA: lilia To je tvoje mišljenje i imaš na njega potpuno pravo, u većini stvari se slažem sa tobom (jer ja njega ne branim) ali sretna sam zbog onih ljudi za koje znam da im je pomogao a nisu imali izlaza. Što se tiče pretvaranja u mačku, u to stvarno ne vjerujem. Ma da se pretvorio i u anđela, ne bi vjerovala u to. Sa ovim podebljanim se slazem, ako je i jedna dusa spasena to je za svaku pohvalu, samo se bojim da ih mnogo vise njih ne zaluta zahvaljujuci njemu. jer je ocigledno da na mnoge ima veliki uticaj, a nije svestenik za primer. a svi znamo da danas, nazalost, postoji mnogo vernika koji slepo slusaju i veruju u sve sto dolazi od i iz crkve. A sto se tice ovo za macku, to mi je pricala svekrva, koja je bila kod njega 2 puta, i to cak mislim da je svaki put bilo po dan-dva (ne drzite me za rec, ali sigurna sam da su bile manje grupe, i da je dosta trajalo), i ona je kao veliki vernik (a veoma los covek), i o tome prica veoma ozbiljno i ubedljivo. Ne verujem dok ne vidim, ali svakako i ako ima malo istine u tome, tvrdim da to nije bilo sa Bozije strane.
|
|
|
|