njanja -> Marko Grubnić (20.8.2010 23:52:18)
|
našla na 24sata.hrne mogu odoljeti: Kao klinac sam volio Barbike, a sad volim i Kenove, našalio se Mačak, koji je za šetnju zagrebačkom 'špicom' odjenuo majicu s natpisom 'Volim Kena'. - Ne treba se ograničavati, treba opušteno uživati u životu, koji je prekrasan. A i živimo u 21. stoljeću, tako da je ipak ovo samo majica, prva koju sam dohvatio u ormaru - ležerno je rekao Marko Grubnić (28). Vratio se s mora gdje je uživao u sunčanju, kupanju i vožnji jet-skijem pa ga nikakvi komentari ne mogu iznervirati. Uz preplanuli ten, Marko je osvježio i garderobu. Na 'špici' je pokazao nove tenisice i remen, koji je bojom i markom uskladio s torbom. Remen je Hermesov i stoji 2500, a torba 100.000 kuna. Model tenisica Gucci s resicama stoji 2800 kuna. Marko nam je otkrio i da pušta kosu. - Želim imati kosu kao Vlatka Pokos - rekao je Mačak. Pjevačica mu je sinonim za lijepu kosu. Marko, koji prati svjetske trendove, gledao je modne revije i vidio da manekeni imaju dugu kosu pa je i on odlučio pustiti svoju. Zbog frizure će, priznaje Marko, 'visiti' po salonima čak tri puta na tjedan. TATA GRUBNIĆ: NIJE HTIO UZETI ODVIJAČ U RUKE Znao sam otići u Njemačku i kupiti mu odvijač, ali uvijek je radije češljao svoje barbike, ispričao je Markov otac Veljko Grubnić. na ovo zadnje sma odvalila...hoću reći...KOS kada će taj već jednom otići na promijenu spola i spasiti nas od ovog klaunizma????
|
|
|
|