natalijax -> Ljuta sam (22.8.2010 20:01:02)
|
Da bi najrađe plakala.Liamu pada rođendan na radni dan i pošto je prvi pravit ću slavlje kad mu je rođendan, još izađem u susret drugima i kažem bit će ručak u četir jer taman i svima paše poslije posla,I danas idem kod mame da im svima kažem kad i ona meni malo je nezgodno zašto nebi neki drugi dan.Ja joj kažem muž če doć po tebe,sestru i klinke a šogi nek dođe odma s posla i još kažem i drugi su se mjenjali i slobodni su pa im nepaše taj drugi dan i ona meni da se ja mjerim po šogorici,ma popi,,,la sam,Idemo mi kuć i kažem da cu ih zvrcnit jer nisam htjela ulazit u rasprave zbog susjeda.I oni za mnom na ulicu i opet mene mama hebe za to da se mjerim po drugima,aj druga sestra kaže tražit će se ranije s posla.Toliko se veselim tom rođendanu i onda meni netko ide naređivat kad cu ja slavit rođendan.Rekla sam ak je rođendan tad i tad onda cu slavit kad je,a ko može nek dođe ko nemože nemora.Ma živcira me to što uvijek svima izađem u susret i onda kad ja nešto smislim počnu me prcat u zdrav mozak. Milijon puta sam ugađala da bi kasnije nahebala zbog puno stvari i ostala izigrana.Koliko mi puta muž zna reć eto kad ti znaš bit dobra ko te hebe.
|
|
|
|