Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kad bih ponovno mogla odgajati.. 30.10.2008 13:16:44
|
|
|
|
koka
|
....ali nekako danas mi se svugdje žuri i uvijek moram nešto napravit da zaboravim da je on željan samo igre ......morat ću si i ja to negdje stavit
|
|
|
|
RE: kad bih ponovno mogla odgajati.. 30.10.2008 13:19:56
|
|
|
|
mirna
|
To ću si i ja povremeno pročitati!
|
|
|
|
RE: kad bih ponovno mogla odgajati.. 30.10.2008 13:30:16
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
lijepo rečeno/ napisano... tako istinito...čini se teško izvedivo, a tako moguće
|
|
RE: kad bih ponovno mogla odgajati.. 30.10.2008 13:30:38
|
|
|
|
Ruža
|
Božita ovo ću i ja na svoj naljepiti!
|
|
[Obrisani korisnik] 30.10.2008 13:57:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kad bih ponovno mogla odgajati.. 31.10.2008 16:20:34
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Po netu se može nači jako,jako dobrih stvari samo treba malo tražiti ! Ja sam predstavnik roditelja u vijeću vrtiča i često tražim neke stvari koje bi malo potakle neke roditelje na aktivnosti,razmišljanja,suradnju ali vjerujte mi da je nekad bezkorisno... Evo stvar koja iduči mjesec ide na ploču : PISMO RODITELJA Jednoga dana kad mi djeca budu dovoljno velika da shvate logiku koja vodi roditelje, reći ću im: - voljela sam te dovoljno da bih te pitala kamo ideš, s kim si i kada ćeš se vratiti - voljela sam te dovoljno da bih inzistirala da štediš i sama si kupiš bicikl, iako smo imali dovoljno novca da bismo ti to mi mogli priuštiti - voljela sam te dovoljno da šutim i dopustim da sama shvatiš kako te tvoj najbolji prijatelj iskorištava - voljela sam te dovoljno da te natjeram da u dućan odneseš napola pojedenu čokoladu i kažeš:”Ovo sam jučer ukrao i sad sam donio novac”. - voljela sam te dovoljno da ti dva sata budem za vratom dok ne pospremiš svoju sobu – posao za koji ti je trebalo 15 minuta - voljela sam te dovoljno da ti dopustim vidjeti ljutnju, razočaranje i suze u mojim očima (djeca moraju naučiti da im roditelji nisu savršeni) - voljela sam te dovoljno da ti dopustim iskusiti posljedice onoga što radiš, čak i kad su one toliko bolne da meni slamaju srce Ali najviše od svega, voljela sam te dovoljno da kažem NE i kad sam znala da ćeš me mrziti zbog toga. Bile su to najteže bitke. Drago mi je što sam ih izvojevala jer na kraju, to su i tvoje pobjede.
|
|
|
|
RE: kad bih ponovno mogla odgajati.. 2.11.2008 22:07:41
|
|
|
|
božica
|
da princezina mama...
|
|
RE: kad bih ponovno mogla odgajati.. 2.11.2008 22:15:05
|
|
|
|
Anaeva
|
Prekrasne su obje
|
|
RE: Kad bih ponovno mogla odgajati... 3.2.2009 21:31:48
|
|
|
|
Njofra
|
Ovo je jako krasno sročeno i prekrasno za zbilju, ali da nadodam na to ja bi voljela nači vremena za sve ovo navedeno jer ovaj ritam koji danas živimo je prebrz i neki roditelji nemogu zarađivati za obitelj i istovremeno biti i proživljavati dane s najvrednijim a to su naša djeca. Pozzz
|
|
RE: Kad bih ponovno mogla odgajati... 3.2.2009 21:38:27
|
|
|
|
dominik
|
prebrz i neki roditelji nemogu zarađivati za obitelj i istovremeno biti i proživljavati dane s najvrednijim a to su naša djeca. nazalost, svi znamo da djete vise pamti kako smo se igrali sa njima a ne sta smo kupili (jer igracke se lome i dosade) ali kad se mora od neceg zivjeti....
|
|
|
|
RE: Kad bih ponovno mogla odgajati... 3.2.2009 21:39:58
|
|
|
|
božica
|
ali da nadodam na to ja bi voljela nači vremena za sve ovo navedeno jer ovaj ritam koji danas živimo je prebrz i neki roditelji nemogu zarađivati za obitelj i istovremeno biti i proživljavati dane s najvrednijim a to su naša djeca. Pozzz nažalost da
|
|
[Obrisani korisnik] 21.6.2010 19:58:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kad bih ponovno mogla odgajati.. 28.8.2010 9:09:08
|
|
|
|
pakić
|
Baš me sve to rasplakalo . Jdeca traže tako malo, a mi im nudimo mnogo- ali ne dajemo im ništa. Oni žele roditelje, njihovo vrijeme i ljubav,njihovu pažnju i prisutnost, ne poklone..
|
|
RE: kad bih ponovno mogla odgajati.. 28.8.2010 9:56:53
|
|
|
|
lilia
|
Lijepi i poučni savjeti
|
|
RE: kad bih ponovno mogla odgajati.. 28.8.2010 16:20:34
|
|
|
|
mamicaa
|
Teško je biti roditelj, teško je odgajati, teško je znati prosuditi..... divne su to pouke ali teško ih je puno puta provesti u praksu.....
|
|
|
|
RE: kad bih ponovno mogla odgajati.. 29.8.2010 9:31:45
|
|
|
|
anuska08
|
Rasplakali me!!! Predivno sročeno!!!
|
|
RE: Kad bih ponovno mogla odgajati... 25.10.2010 23:23:24
|
|
|
|
Iva M.
|
I kod nas već neko vrijeme stoji na frižideru.
|
|
|
|
RE: Kad bih ponovno mogla odgajati... 31.5.2011 14:33:45
|
|
|
|
beba24
|
Rasplakali i mene! To treba staviti na zid!!!:))) Da se neda izbrisat...
|
|
RE: Kad bih ponovno mogla odgajati... 31.5.2011 14:43:46
|
|
|
|
Fever
|
iman ovo....predivno je!
|
|
RE: Kad bih ponovno mogla odgajati... 23.12.2013 22:59:00
|
|
|
|
suncekosunceko
|
e to sam tražila po netu. Skidam i copy na friž. Baš mi to treba
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!