FIONA -> RE: jesam li preblaga? (30.10.2008 14:28:48)
|
IZVORNA PORUKA: lilivana da ne duljim, evo par situacija, kako vi reagirate: 1. sruši čašu sa stolića i razlije sok po stoliću, podu... (vodu... kaj već), ja kažem da nema veze, budemo skupa to pobrisale (smatram da sam ja kriva jer sam ju tu ostavila a tu joj nije mjesto, pogotovo jer znam da se tuda igra) 2. prolije po sebi ili se zašara (nekad i namjerno-zanimljivo pisat po hlačicama koje nemaju nikakvu sliku ni uzorak), nema veze, bude se posušilo, opralo... 3. zaigra se i ne stigne na vrijeme do wc-a, pobjegne joj i zapiški se, ja kažem "ma nema veze, nije to niš strašno" 4. dok zaprlja robu koja nije za svaki dan, ne špotam ju nego kažem opet da nema veze, bude se opralo... neki u mojoj blizini ne reagiraju baš tako, pa me zanima jesam li po vašem mišljenju preblaga ako baš na sve veliš nema veze stara moja ne bu ti lako!!! DA, JA MISLIM DA SI PREBLAGA... Hlače nisu za crtanje, ne nebu se samo opralo, i da strašno je ako ti malo malo pobegne kada si ti zaigran/na...sve ima svoje zašto pa tako i kvocanje djetetu... Mnoge se možda samnom ne slože i ja nisam od onih koja bi na svaku skakala ko suri orao ali da se mora znati što je ok a što nije mora...ti sa svojim "nema veze" baš ne daješ tu sliku djetetu... Ponavljam to sam JA!!!!!
|
|
|
|