Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: proslava krštenja kod kuće ili u restoran... 28.8.2010 9:53:08
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Mi smo oba krštenja slavili kod kuće,i bilo je ok,nitko se nije pretjeano umorio.Imamo veliko dvorište,vrijeme je poslužilo,pa je sve bilo pod vedrim nebom.A imali smo i puno ljudi,oko 80,tak da bi meni trebala sala za svatove,a ne restoran
|
|
RE: proslava krštenja kod kuće ili u restoran... 28.8.2010 14:47:03
|
|
|
|
cuba
|
Bez obzira na dvorište i veličinu kuće ja sam uvijek za opciju restorana jer sve i da naručiš catering opet te dođe kao i restoran a svakako kakvu-takvu organizaciju moraš imati i kući bez obzira na catering. Bar taj jedan dan budite bez brige, dođete na gotovo, neka vas drugi malo za promjenu dvore, uživajte i na kraju lijepog dana odete u miru čistoj i sređenoj kući Tako ćemo i mi za koji dan
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!