njanja -> RE: Tragedija (26.8.2010 23:01:40)
|
IZVORNA PORUKA: uciteljica Jedino kaj me tješi, a reći ćete mi da sam luda je sljedeće: dok sam prošli petak stajala uz njezim odar rekla sam u sebi: Marija ako me sad gledaš i ako si tu negdje daj mi se javi da znam da si dobro i da si sretna," Nakon toga sam nakratko izišla van i u travi pronađem djetelinu s 4 lista. JUčer je moja Paula prolila sok po majci i zamislite na majci se stvore dva srca, veliko i malo. Ja sam to sve sebi protumačila kao njenim znakovima kojima mi govoril da je tamo negdje među anđelima sretna. Jel bi vi na mom mjestu to protumačili slučajnošću ili porukom? Učiteljice, kao prvo žao mi je.....Kao 2....dobro si protumačila znak...ne mislim to doslovno....nego to je ona naša pozitivna autosugestija...sijećam se bakinog sprovoda kada smo svi plakali jako i onda je prošao pop kraj nas, a moja baka ih nije voljela i moja sestra je rekla, ajme šta bi baka sad rekla: a ja sam samo u glavi čula ono što je ona govorila za popove.....i sestra i ja smo se tako počele smijati i do kraja sprovoda smo znali da je ona uz nas i to smo sve lakše podnjeli....dan danas znam da je tu negdje....
|
|
|
|