Ninaa -> Nasamareni (28.8.2010 11:04:51)
|
Evo jučer navečer smo išli na neku prezentaciju jel su nas pozvali susjedi. Inače mrzim te prezentacije iz dna duše jel uvijek ista priča. Od susjeda mama i tata su nedavno kupili medicinske madrace i neku deku na struju koja masira, ljudi su u godinama imaju novaca i treba im. I sad zvali oni njih da ak organiziraju prezentaciju sveukupno 15 ljudi od tog 5 bračnih parova, ta firma plaća večeru u restoranu a oni su osvojili nagradno putovanje u Tursku bez ikakve obaveze. Znači putovanje su osvojili samo da se mi pojavimo, kak su susjedi u godinama to se sve prebacilo na sina i snahu koji su nas pozvali. I sad naravno kak ćeš reći da nećeš otišli mi svi tamo. Naravno trajalo je 2 sata lik je pričal i pričal, najeli se. Ne mogu reći nije to loše ali je dosta skupo. I sad na kraju svi čekamo da im poklone putovanje kad tamo. Eto nije se ostvarila nikakva prodaja, jel nitko nije ništa kupio i putovanje otpada dobili su neki bezvezni jastuk. Poludili smo svi jel to uopće tak nije bilo i stvarno su ih nasamarili. Rekli su im da je putovanje osvojeno da im se ljudi samo moraju pojaviti i da ne trebaju ništa kupiti bez obaveze. Kao još postoji mogućnost ak se ostvari prodaja od 10,000 kn, pa onda u roku 10 dana ak ih izvuku i sl. Frajer se izmotaval, susjeda je bila na rubu suza a mi smo svi bili užasno razočarani. Ja sam se osjećala prevareno i bilo mi je baš žao. Ja ne shvaćam kakvi su to ljudi i firme koje mogu tak nasamarivati ljude. Da su inače zvali ili nešto nitko im ne bi povjeroval,ali kak su već kupili i to ne za malo novaca mislili su svi da je istina i pokazivali su im program po kojem imaju pravo na putovanje. Ja još ni danas ne mogu doći k sebi kak tak mogu varati ljude. UŽAS I GADE MI SE! Firma se zove Medivit ili tak nešto slično s medicinskim jastucima pa ak se to nekom od vaših dogodi recite odmah da je prevara!
|
|
|
|