nemammaste -> Mobilni operateri i laka zarada (30.8.2010 7:19:17)
|
Jučer sam se užasno iživcirala na T-MOBILE ali neću na tužilicu nego otvaram novu temu jer me zanimaju vaša mišljenja i iskustva.Naime,prije par mjeseci smo se mm i ja stavili na Obitelj 200 tarifu da si budemo na nuli i kao ajde 200 kn na nas dvoje,super! Prvo,besplatni međusobni pozivi ne samo da nisu besplatni,nego nam na kraju uspostavu poziva zaračunaju toliko koliko me na tomatu dođu svi razgovori! Ok,ali nemojte onda prodavati maglu o besplatnim razgovorima! 200 kn naravno nikad nije 200 nego min 220 (radio frekvencija koja nam uopće nije potrebna) plus još recimo parking,internet itd. (na kraju ispada da ništa ne ulazi u tih 200 kn!!!)...Što se tiče razgovora unutar tih 200 kn, ne iskoristimo ni pola nego svaki mjesec lijepo T-MOBILEU poklanjamo ostatak,da bi mi nakon godinu,dvije mogli uvaliti neki glupi mobitel po malo nižoj cijeni kao "nagradu".Sad ću se vratiti na onu kap koja je prelila čašu,internet! Preko mobitela koristim jedino m-zabu (mobilno bankarstvo), inače se ne spajam na internet.Neki dan sam se probala spojiti na RR,samo da vidim kako izgleda na onako malom zaslonu i skinula se za par sekundi.Dolazi mi sms drugi dan: "Pripazite,prijenos podataka na vašoj freesurf podatkovnoj tarifi prešao je 1 MB.Cijene i ostale informacije provjerite na..." Ne zvuči mi lijepo ovo "PRIPAZITE" pa ih zovem da vidim KOLIKO će me ovaj put opaliti ali djelatnica koja mi se javila kaže da ne zna ništa do slijedećeg mjeseca (do računa),te mi objašnjava kako moram uzeti neki paket za internet jer mi se ovako ne isplati.Odlučno odbijam jer ga rađe neću uopće koristiti ali mi u ušima zvoni njeno 1 MB=50 kn...HELLO,kakvih 50 kn,kakav 1 MB?? Doslovce otvorila stranicu i zatvorila! Što bi bilo da sam se prijavila?! Pa nije ni čudo da mobilni operateri ostvaruju tolike prinose! Šta me najviše boli,JA SAM budala u cijeloj toj priči a ne oni.Za par mjeseci mi ističe ugovor i ne pada mi na pamet produžiti ga niti ugovarati više bilo kakvu pretplatu.Ako ne uspijem dekodirati mobitel,poklanjam ga nekoj od vas koja ima T-Mobile!Kupim Tomato bon od 100 kn,mjesec dana sam na miru a stalno na telefonu,svaka im čast! Kakva su vaša iskustva? Koje operatere koristite i koje tarife? Sjećam se da se Wuki iz rodilišta spajala preko mobitela na Raju i Njanja sad na Pagu,koliko su onda vama to naplatili? Sorry zbog podužeg posta ali još je i kratak koliko sam ljuta na samu sebe što sam tako glupa i naivna! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|