njanja -> RE: Kako prestati vikati na dijete? (1.9.2010 11:23:08)
|
e da, dodala bi na ovaj popis: "DATI DJETETU ONO ŠTO TRAŽI"...npr, jučer stavim jana spavat u 21.15 i odem u DB, on se u krevetiću sma uspavljuje....i 15 min mir i tišina, ja mislila zaspao....nakon 15 minuta, čujem ja njega lupa nogicama u ogradu kreveta i smije se i jako zabavlja....dođem i opomenem ga....ništa.....opet nakon 10 min isto-prvo mir i tišina, a onda opet isto...privlači pažnju....skoro je već bilo 21.45, ja odem u sobu, izvučem ga iz kreveta i donesem u dnevni boravak i posjednemga na pod i kažem mu: ti biš se igrao, okej, igraj se....on zbunjeno stavi ruke preko lica i počne glumat da plače....ja ga pitam, hoćeš se igrati ili ići u krevet spavati, on se digne i uhvati me za ruku i odvede do kreveta, ja ga stavim u kidu, legne i zaspi za 2 minute....Da sam dolazila u sobu jop 1 h, on bi me provocirao, a ovako sma mu ponudila IGRU koju je on tražio, ali je ma shvatio da mu je bolje spavat i da igra naveče u polumračnom boravku (upalimo naveče samo malo svjetlo kod kompa) i nije najzanimljivija....
|
|
|
|