njanja -> RE: Prvi dan u vrtiću (30.9.2010 21:52:08)
|
tsmee, ovo je moja i janova prica...isto to....krenuo u jalice (ne sad, prosle godine u ovo vrijeme), do cet sve ok, cet temperatura, cijeli slj tj doma pa onda opet vrtic pa opet 7 dana doma...pidsala sam ti negdsje kako smo mm i ja na smjene radili posao od doma i cuvali jana...i tako cini mi se prvih 6 tjedana... Onda je bilo 6 tj super stanja i onda oko bozica opet. Tad je dobio 1. Antibiotik i bio zdrav opet sljedecih mjesec dana pa opet u 2 mj bolestan pa bolestan oko uskrsa u 4 mj pa opet tek u 7 mj....hocu ti reci da su ta razdoblja bolesti bila sve rijedja i sve je dolazilo na svoje, on je do sada uz sve to u 2 godine popio samo 3 doze antibiotika sto je s obzirom na izlozenost bolestima ok.... U svemu tome najgore je bilo sto je na pocetku nakon svake bolesti, -prolazio nanovo prilagodbu i zapravo mu je trebalo jako puno za stvarnu prilagodbu jaslicama, upravo zbog tih bolesti., mislim da je bas sve na svoje doslo u 2 mj o.g. Necu ti nista govoriti jer ako ti kazem da ne odustanes, samo ces biti jadna sama na sebe sto ti se mala muci s bolsetima. S druge stane moze i braci donjet viruse. Opet, ako bude doma, neces se imati vremena posvetiti ni njoj ni njemu kako treba.... Nisam pametna, osim da ti kazem da sam sve to s janom prosla i eto nas sada-zdravi i veseli u 2. Sezoni jaslica....
|
|
|
|