Thea -> RE: Bravo Jaska, Samobor (1.9.2010 17:38:21)
|
IZVORNA PORUKA: Njofra IZVORNA PORUKA: Thea IZVORNA PORUKA: njanja ma meni je to malo nepošteno....ne mislim za socijalne slučajeve i djecu branitelja, nego za one koji imaju više od 3 djece....Trebali su onda napraviti neku skalu pa svih pomagati, npr one parove koji imaju 1 dijete sa 100 kn, a koji imaju 3 djece sa 500 kn...Po meni je to opet diskriminacija jer svako dijete bi trebalo imati pravo na pomoć, nije dijete krivo ako je jedinac....Jer možda netko tko ima 3 djece je imućniji i manje mu treba pomoć, nego npr jedincu kojem je npr samo jedan roditelj zaposlen....A šta je sa samohranim majkama??? U svakom slučaju, drago mi je za tebe da ćete dobiti pomoć Samohrani roditelji svi dobiju po 700 kn bez obzira na prosjek plaće,tako je bilo i prošle godine,ove godine su još dodali roditelje sa troje i više djece i to samo ako imaju prosjek do 1800 kn po članu Baš sam danas dignula potvrde u školi za klince i tih 700 kn po djetetu će mi super dobro doći za nabavku još ostatka stvari za školu.. ,a imaju i nazaposleni roditelji isto pravo na tih 700 kn.. a kako ste saznale za to, ako ne pitam previše? Ne pitaš previše.U Jaski je rečeno i na radiu i na tv-u,a i na web stranici grada..I ako su oba roditelja nezaposleni imaju pravo..
|
|
|
|