Florijan Jakov -> RE: Dječja motorika-problemi (31.10.2008 13:44:33)
|
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica cure moje bokič, evo mi stigli od fizijatra , malo sam zabrinuta jer nam je fizijatar rekao da moramo na viježbice .Jan-renato nije uopće htio surađivati , malo je puzao ali je fizijatar zakljućio da krivo puže , pa nisma znala da ima šema za puzanje .Fizijatar nam je preporučio med. gimnastiku.Ja jesam primijetila da je njemu jedno stopalo glago ide prema unutra , možda to ima neke veze sa puzanjem i hodom . Sva san uzrujana jer me uplašio da mi maleni nije ok pa ču u Ponedjeljak otići kod našeg pediča da ga pogleda i objasni mi točno što je fizijatar mislio jer ja sam totalno koma. Mali doma normalno puže , penje se po trosjedu . Sve razmišljam da odem kod još jednog fizijatra po drugo mišljenje . IZVORNA PORUKA: lelo mamavlatkica Jan ti krivo puže jer ima mali problem sa motorikom kao i Leon.nije to ništa strašno vježbe to sve isprave do treče godine.nemaš se ničega bojati.kada si naručena na vježbe i gdje? IZVORNA PORUKA: mamavlatkica lelo bokić ! Bili smo u vinogradskoj kod Dr. Šuška.Dobili smo uputu za ambulantnu gimnastiku i za doma , Narućio nas na kontrolu za 6-8 tjedana . Ja bi ipak otišla do svog pedića da ga on vidi . reci mi kada se mogu naručiti za medicinsku gimnastiku . Pozdrav od Jana-Renata i mene . IZVORNA PORUKA: lelo Ako si dobila uputu za ambulantnu gimnastiku onda moraš ići tamo.Tamo će te naučiti vježbe koje vježbati sa Janom.Obavezna uputnica od pedijatra.Čudim se da ga nisu stavili na bolničko lječenje kao Leona znači da nije ništa strašno. Oni vole malo zaplašiti roditelje jer djecu ništa nesmijemo siliti.Sve što rade sami dobro je a sve što mi ih tjeramo nije dobro.Moj savijet ne tjeraj Jana da hoda jer ćeš samo pogoršati stvar.Ako on sam radi korake bez tebe dobro ali ako ga ti držiš za ruku nije dobro itd.Tamo će ti sve objasniti.Kada idete na prve vježbe uzmi kameru i sve snimi jer i doma MORAŠ vježbati sa njim po dva tri sata svaki dan.Kada su vam prve vježbe?
|
|
|
|