njanja -> RE: prvi dan u jaslicama (9.9.2010 9:05:36)
|
Da se razumijemo Anne, ja naše tete obožavam, a jan isto....Jan toliko voli tetu N.da sam se u par navrata skoro rasplakala koliko su dirljivi njihovi susreti kada se ne vide dok je ona na GO. Teta P. je stroža, ali nju jako cijeni (kao i ja) i ona je njemu ZAKON. kako ona kaže tako je.Dakle, ne napadam ja niti naše tete, niti tebe anne, niti bilo koga tko radi svoj posao predano. Što se sustava tiče i ininog objašnjenja, sve stoji, ali ni mene nitko ne pita kakav je sustav u mojoj firmi, ima dana da imam lufta da se samo odmaram, a ima dana da od 8-15 ne odem na wc..isto ima dana da me klijenti u 23 h naveče zovu jer je nešto hitno. Ja se ne diram u sustav, ali svoj posao predano radim. Isto tako nitko ne pita ni moju sestru koja radi na sudu kakav joj je sustav, kada ona odlazi doma i nakon što svoje curice stavi spavati, radi do dugo u noć na spisima u kojima se radi o ljudskim sudbinama. Sustav je takav kakav je, a mi moramo dati sve od sebe da radimo najbolje što znamo. BTW, jutros sam ostavila jana u jaslicama i odlazim i vani čujem mlađu jasličku kako djeca plači i urlaju....Jeza me prošla jer se sjetim kako sam se osijećala pred 1 godinu dok je jan tako urlao...sva sam bila mirna, realna i sve sma si u glavi objasnila, ali psiha je radila svoje i poslije što sma ga ostavila sam trčala doma na wc jer sam svaki dan imala u to vrijeme proljev....Toj djeci jednostavno NIJE lako....I bez obzira na sustav i na 5 pokakanih i 3 koja trče za tobom i na to što ste sve tete lude u toj situaciji, oni zaslužuju pažnju i da iscrpiš zadnji atom snage na njih.
|
|
|
|