Candy -> RE: Smrt bliske osobe (24.3.2009 23:19:52)
|
Draga lotus... I ja sam sa svojom bakom bila jaaako povezana....I taj trenutak kada je napustila ovaj svijet neću nikada zaboraviti jer,koliko god čudno zvučalo ja sam osjetila da je došao kraj.... Bile smo udaljene stotinama kilometara ali mene je nešto presjeklo i nešto neobjašnjivo sam osjetila u tom trenutku....Stala sam nasred ulice,okrenula se i krenula prema kući...Nisam otišla na odredište kuda sam prvobitno bila krenula....Znala sam...Došla sam kući,nazvala brata i on mi je rekao :gotovo je....Nisam znala kud ću od boli,nema dana da je se ne sjetim,nosim njezin prsten na ruci i zauvijek će biti u mom srcu....Bila je najbolja baka na svijetu... Moj savjet ti je da odeš svojoj baki na grob,koliko god bilo teško....Vidjet ćeš kako ćeš biti mirnija,spokojnija....Ona je negdje tamo gore i gleda te....Ako ti je lakše,pričaj s njom...Ja jesam...ne sramim se toga...Plakala sam i pričala s njom nad grobom...Ali,to me smirilo i znam da je njoj to drago...Zato,skupi hrabrosti,stisni srce i odi svojoj baki...Zapali svijeću,pomoli se...Biti će ti puno lakše,vjeruj mi....Ona čeka da joj dođeš [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...
|
|
|
|