Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 17:50:14
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: oči djeteta danchy da ne govorim o tome kako nemaš pojma što se proteklih 10-tak godina promijenilo u vrtićima, da ne govorim o tome da nisi pročitala niti jednu stručnu knjigu izdanu u posljednjih 10-tak godina, da ne govorim o tome kolika si samouvjerena konzerva koja misli da sve zna, a zapravo nema blagog pojma o radu s djecom. može te biti sram kao majku koja ne zna što joj se dešava s vlastitim djetetom u vrtiću, ali kao i "odgojitelja" koji ne zna zadaće i ulogu svoga posla! da ne govorim o tome da se piše vrtiĆima, a ne vrtičima.... looolčina eboteee...da to nije nas iveeeek....ahhahahahahahahahaha
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 17:51:50
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: oči djeteta danery bolje ti nemoj misliti :P jer će uz tebe i slovenku sve otić vrit Ohoho...sva sreća pa ti misliš dovoljno za sve nas. Hvala ti od . Ne znam kako preživjesmo bez tebe dosad. Dovoljno da se opet citiram. Molim sve koji misle da obustave proces. Imamo zvijezdu.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 17:55:10
|
|
|
|
oči djeteta
|
umire svaka nada da će tete starog kova promijeniti svoje mentalne sklopove...
|
|
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 17:56:14
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: oči djeteta umire svaka nada da će tete starog kova promijeniti svoje mentalne sklopove... rip
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 17:58:28
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: oči djeteta umire svaka nada da će tete starog kova promijeniti svoje mentalne sklopove... mislim da bidne nemaju izbora obzirom na to da im ti nisi spremna prenijeti sve svoje znanje....
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:05:51
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: oči djeteta danery bolje ti nemoj misliti :P jer će uz tebe i slovenku sve otić vrit kome da zahvalimo ovakvo prosvjetljenje na rr....blago nama s tobom
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:24:15
|
|
|
|
L.P.
|
Hallo ženska!!!Odakle si ti ispala?!Smiri strasti! Živjela naša Danery!!!!
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:27:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
Aj ti oci zatvori tvoje okice i gibaj negdi drugdi provocirati
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:27:35
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: oči djeteta http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/174799_167333316645550_7582994_n.jpg&imgrefurl=http://www.facebook.com/pages/Kupi-svoje-igracke-i-mars-iz-mog-pijeska/305014826377&usg=__ze70zh4GsY97TBGebD7y9AkFn5c=&h=323&w=172&sz=14&hl=hr&start=0&zoom=1&tbnid=iKWjBfA323UB4M:&tbnh=155&tbnw=117&ei=xrNaTZ_mM4iChQfs3YG_DQ&prev=/images%3Fq%3Dnatalija%2Bmitrovic%26um%3D1%26hl%3Dhr%26sa%3DX%26biw%3D853%26bih%3D564%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=488&vpy=88&dur=408&hovh=258&hovw=137&tx=84&ty=98&oei=rLNaTYeKGoOEOuzl2ZsL&page=1&ndsp=12&ved=1t:429,r:2,s:0 trš,trš,trš! khm khm...wtf?! O čemu ti? aaaa...kužim sad, ti si ovo izmaltretirano dite, pa sad pljucaš po tetama...jasno.
|
|
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:29:03
|
|
|
|
oči djeteta
|
jeste vi prirodno glupe ili se samo pravite ma živjela glupost
|
|
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:30:55
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: oči djeteta jeste vi prirodno glupe ili se samo pravite ma živjela glupost Pa zato tebe imamo srećo da nas prosvijetliš.... Daj molim te još malo. Nisam danas dobila dovoljnu dozu inteligencije. Kad bolje razmislim, mislim da ću te upoznat sa svojom sveki. Odlično bi se slagale.
|
|
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:32:48
|
|
|
|
oči djeteta
|
od tebe bi inteligencija pobjegla
|
|
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:35:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme samo nam je jedna takva pametna falila,mi nista nebi znale bez tebe
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:35:27
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: oči djeteta od tebe bi inteligencija pobjegla Pa šta čekaš, draga? Biži ća onda dok ti je na vrime.
|
|
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:39:48
|
|
|
|
pincirotvajler
|
daj se posexaj bolje nego da tu visiš
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:44:15
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler daj se posexaj bolje nego da tu visiš A pinci baš si okrutna. Nisi mislila na to da možda jadna ne može ili nema s kim. Sram te bilo. Šta ako si joj povrijedila osjećaje?
|
|
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:44:46
|
|
|
|
danery
|
ma došle okice pecat komplimente
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:45:58
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: danery ma došle okice pecat komplimente A odoše praznih ruku....
|
|
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 18:52:35
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: oči djeteta od tebe bi inteligencija pobjegla Draga a gdje si ti bila kad se djelila inteligencija?'Očito na kraju reda pa im ponestalo za tebe... Tu si se pojavila/pojavio (tko zna što si ) i soliš pamet ženama kako se piše(ti sve pišeš malim slovima,bez točka i zareza),zatim im pametuješ o vrtićima i odgoju djece...... radije se poklopi ušima i idi negjde drugdje ispucati svoje frustracije...
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 20:44:25
|
|
|
|
drugasrecica
|
IZVORNA PORUKA: oči djeteta jeste vi prirodno glupe ili se samo pravite ma živjela glupost ?????
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 15.2.2011 22:54:22
|
|
|
|
Ninaa
|
Mi smo najgluplje i nevjerojatno je kak smo do sad tak glupe uopće mogle pisati
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 16.2.2011 9:03:55
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Mi smo najgluplje i nevjerojatno je kak smo do sad tak glupe uopće mogle pisati tek sam sad vidjela... mi smo najgluplje jer smo se uopće uzbudile oko okica...mislim, tko je uopće ona da je zaslužila 20 postova????
|
|
RE: Da li mu je dosadno u jaslicama? 16.2.2011 9:18:06
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Ninaa Mi smo najgluplje i nevjerojatno je kak smo do sad tak glupe uopće mogle pisati tek sam sad vidjela... mi smo najgluplje jer smo se uopće uzbudile oko okica...mislim, tko je uopće ona da je zaslužila 20 postova???? Njanja A di je ona iskopala temu staru pola godine i tobože počela pametovati
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!