Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: što se nosi vjenčanim kumovima??? 10.9.2010 9:02:35
|
|
|
|
ZVRK
|
moji kumovi su dobili pokon na vjenčanju tj.kada su odlazili doma ništa prije. uz poklon dobije i tortu
|
|
RE: što se nosi vjenčanim kumovima??? 10.9.2010 9:14:05
|
|
|
|
anonno17
|
ne znam ni ja kod naas nema takav običaj, samo poklon!
|
|
RE: što se nosi vjenčanim kumovima??? 10.9.2010 9:16:11
|
|
|
|
Gogule
|
mamino zlateko, kao prvo želim ti dobrodošlicu na rr. Nadam se da ćeš i dalje ostati i tipkati se s nama. A što se tiče tvog pitanja ja ti neznam nisam iz međimurja pa neznam vaš običaj. Kod nas.. primorje nema takvih običaja, nego samo iza svadbe tj. kad se ide kući dobiju kolače i možda neki mali znak pažnje.
|
|
RE: što se nosi vjenčanim kumovima??? 10.9.2010 9:21:36
|
|
|
|
Zvonki
|
Ne znam za taj običaj. Najbolje da pitaš neku stariju ženu iz okolice, ona sigurno zna I još nešto - dobro došla
|
|
|
|
RE: što se nosi vjenčanim kumovima??? 10.9.2010 9:24:26
|
|
|
|
mamino zlateko
|
hvala na dobrodošlici... a pitala ja vec pa mi vele kao pladanj kolaca je obavezan,a da jos moze biti neki alkohol,neki poklon,nek sama izaberem... pa zato i pitam,dal neko zna određeno
|
|
|
|
RE: što se nosi vjenčanim kumovima??? 10.9.2010 9:53:56
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.9.2010 10:33:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: što se nosi vjenčanim kumovima??? 10.9.2010 11:02:16
|
|
|
|
mamino zlateko
|
hvala na dobroslici jos jednom...
|
|
|
|
RE: što se nosi vjenčanim kumovima??? 10.9.2010 13:50:20
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: mamino zlateko hvala na dobrodošlici... a pitala ja vec pa mi vele kao pladanj kolaca je obavezan,a da jos moze biti neki alkohol,neki poklon,nek sama izaberem... pa zato i pitam,dal neko zna određeno dobrodošla Kupi lijepu veću košaru, stavi unutra par vrsta alkohola, kekse,bombonjeru voće- banane, ananas, naranče, grožđe i odnesi u cvjećarnu neka ti lijepo zamotaju tako je barem kod nas
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: što se nosi vjenčanim kumovima??? 11.9.2010 10:07:49
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: mamino zlateko hvala na dobroslici jos jednom... dobrodošla!! a što se običaja tiče, ja sam isto iz međimurja, ali običaji varijaraju da ne velim od sela do sela.. ovisi sve kako si netko zamisli svadbu...možeš poštivati sve, a ne moraš ništa.. kako god bilo, i što god odlučila - sretno!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!