|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Da li želite...
12.9.2010 23:32:34   
natalijax
Možda malo teška tema?
Da li nekad nekom želite laganu smrt samo da zaspi i da ga ne gledate da pati i da li  sa takvim razmišljanjem osjećate grižnju savjesti .Da nebi ispalo da želim da netko umre.Nadam se da ste shvatile.Moja baka je bila krasna žena koja je vjerovala u Boga,nikad nije psovala ili učinila nekom zlo,a toliko se je patila pred smrt.Uvijek sam rekla da joj želim samo da zaspi i da se ne pati.Isto tako gledam i tatu od šogora žao mi je gledat da se pati i umara bolestan.

< Poruku je uredio Ninaa -- 13.9.2010 0:39:48 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: da li želite...
12.9.2010 23:35:23   
lilia
Natali to je u Božjim rukama, ne možemo mi tu ništa učiniti, a poželjela bi i sebi laganu smrt a ne da se patim i mučim, a kamoli ne drugome. Nije to ništa zbog čega bi se trebala osjećati loše.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
13.9.2010 7:53:53   
tiny
moj svekar kad je umro,svi smo rekli,hvala bogu pa se nije patio,sve se desilo brzo,za pet dana sve je zavrsilo,nije ga ni bolilo.za nas veliki sok,ali za njega sigurno olaksanje.kad je umro i kad smo ga vidili navecer u sanduku,izgledao je bar 15 godina mlađi i imao je smjesak na licu.umro je zadovoljan i sretan jer je znao da smo svi bili uz njega.moj tetak prije dvije godine,imao je rak,a bio je jako mlad,pred kraj se toliko patio da je svaki dan uzimao morfij,a vecer prije nego sto je umro cak su mu dali lokalnu anesteziju,jer je bio u mukama.ne daj boze nikome da se toliko pati,jer je tesko to gledati,a znas da mu ne mozes pomoci.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 3
13.9.2010 8:01:22   
pincirotvajler
baka mi je umrla kad sam imala 12 od raka pluća-doma je čekala smrt..još se sjećam kak je izgledala i kak nije mogla disat..
kod takvih pitanja krećem od sebe pa ono..neželim se mučit,,rađe umrijet

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Da li želite...
13.9.2010 9:09:02   
njanja
moja baka je samo zaspala (moždani udar)...ujutro je bila u dućanu kupiti sve namirnice za kolače, naveče je prije spavanja kao i svaku noć čitala ljubavni roman i zaspala je s njim na prsima....nikad se nije probudila...S obzirom kako je živjela, sa svojih 88 godina se penjala na amulu, trčala za autobusom i slično, svaki 2. način bio bi strašan za nju....  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
13.9.2010 9:19:06   
ZVRK
da želim ''lijepu''smrt sebi i onima koje znam
moja baka je tako umrla.
čak si je sama zvala hitnu(falilo joj zraka pa je teško disala .bila asmatićar) i dok je hitna došla ona je izdahnula.
za nju je to bilo super ali JA TO NISAM MOGLA DA PRIHVATIM.user posted image  i još mi bude jako teško jer se nisam mogla da oprostim od njeuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
13.9.2010 13:31:33   
leilany
da....zelim.....i svaki normalan covjek bi zelio....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 7
13.9.2010 15:56:31   
pako

IZVORNA PORUKA: leilany

da....zelim.....i svaki normalan covjek bi zelio....

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 8
13.9.2010 18:42:54   
Ninaa
Želim jel mi je deda umro od raka pluća koji je metastazirao na kosti i mučio se 6 mjeseci i bio na morfiju jel drugačije nije mogao trpjeti. To je bilo stašno za njega i za mamu i baku koje su ga njegovale. Sva sreća bila sam mala pa se toga puno i nesjećam. Baka mi je prije 4 godine umrla u snu i to je strašno za one koji ostaju ali to je blažena smrt. Tak se dogodilo i sa svekrvom, okupala se na moru izašla van i pozlilo joj, umrla je u hitnoj. Ne da smo bili šokirani već sam se skoro onesvjestila kad mi je doktrorica na telefon rekla da je mrtva. Rekla sam da bi takvu smrt potpisala i sa 60 godina. Ali sve je to u Božjim rukama pa ne možemo na to puno utjecati.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!