Dječje stvarčice (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Imra -> Dječje stvarčice (13.9.2010 12:26:01)

Ne znam da li ima slicna tama, ali mene interesuje šta vi radite sa stvarima vaše djece koja im više ne mogu ili sa igrackama koje su prevazisli ili se ne igraju s njima.
Ja sam sve proslijedjivala dalje, rodicama i prijateljicama i tako to i sada radim.Od svoje D nisam niti jednu stvarcicu ostavila za uspomenu osim odjelca u kojem je izasla iz bolnice.Tako sam poklanjala i sve ostale stvari,npr. kolica, stolicu za hranjenje, vrtic, itd. da ne nabrajam, uglavnom sve sto vise ne koristimo ja poklonim drugom.

pincirotvajler -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 12:28:48)

mi čuvamo sve za drugo dijete

BUMBI -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 12:29:40)

Čuvam,a i dala sam šogoricama za klince

maja -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 12:32:15)

Do sada sam sve čuvala za drugo dijete, a šta će biti kasnije još ne znam, ali mislim da će kindić, kolica i te veće stvari na tavan, jer to se ne može pokvariti a ko zna možda nekada zatreba [sm=smiley1.gif]

pakić -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 12:33:18)

mi isto proslijeđujemo, sestrične meni, ja njima, i čuvamo za druge bebače u obitelji.

Anoniman -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 12:42:00)

Mi isto.

leilany -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 13:32:18)

čuvam...

Domy -> RE: Dječje stvarčice (13.9.2010 13:34:36)

IZVORNA PORUKA: Imra

Ne znam da li ima slicna tama, ali mene interesuje šta vi radite sa stvarima vaše djece koja im više ne mogu ili sa igrackama koje su prevazisli ili se ne igraju s njima.
Ja sam sve proslijedjivala dalje, rodicama i prijateljicama i tako to i sada radim.Od svoje D nisam niti jednu stvarcicu ostavila za uspomenu osim odjelca u kojem je izasla iz bolnice.Tako sam poklanjala i sve ostale stvari,npr. kolica, stolicu za hranjenje, vrtic, itd. da ne nabrajam, uglavnom sve sto vise ne koristimo ja poklonim drugom.

tako je i kod mene...

Ninaa -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 13:35:02)

Čuvam za drugo djete, a i posudim pa mi vrate, sad je rodila susjeda pa smo posudili korpu od kolica da nose bebicu dok je malena i nešto robice, a uskoro će i seka roditi tak da će i njoj trebati. Sve mi vrate nazada isto kao i ja ono što sam posudila robice od seke.

Marta j -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 13:36:35)

Cuvam za drugu bebu a nesto posudim.

natalijax -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 14:09:13)

čuvam za drugu bebu,prve stvari sam sve sačuvala u kutiji koje neću ni koristit više[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ZVRK -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 14:10:53)

IZVORNA PORUKA: Graško

Mi isto.

i ja isto sve čuvam
čak i igračke plišance

kasnije ću proslijediti
trenutno je sve u kutijama na ormarima

melaro -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 14:14:01)

e i ja sam proslijeđivala nakon prvog, pa nakon drugog a kad sam rodila treće išla sam kupovati neke stvari jer nisam imala od koga uzeti.... u svakom slučaju ja sam opet za proslijeđivanje, i sada to radim, naročito kad su djeca manja robica ostane skoro nova, kaputiću, jaknice, neke stvari koje se rijeđe nose i skoro se ne obuku šteta je ne proslijediti jer djeca brzo izrastu pa može više djece iste stvari iskoristiti...

Anoniman -> RE: Djecije stvarcice (13.9.2010 16:18:19)

Ja sam od Sare sacuvala sve za drugo, srecom da jesam [sm=bravo.gif] Samo ne znam sta ce biti ako bude musko [sm=jezicek.gif] Za sad imam dogovor sa kumom, posto je i ona trudna, ako bude njoj bude zensko da joj dam Sarine, a ako meni bude musko ona ce meni od svog sestrica koji je 3 meseca stariji od Sare. U svakom slucaju, ne planiram da kupujem celokupnu novu garderobu ako bude musko, samo ono sto bude potrebno i u sta se zaljubim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: [1]