Lady3 -> RE: RR i facebook:( (15.9.2010 14:05:07)
|
IZVORNA PORUKA: njanja zašto te onda Lady nema na tim temama...Da daješ savijete kao nekada?Da nas nasmijavaš kao nekada sa super naslovima u temama?Ja te pamtim samo po dobru, ali ne sviđa mi se tvoj ulet na ovoj temi jer imam osjećaj da samo tražiš svađu.... Ne znam zbog čega ako netko ima jasno i čvrsto mišljenje, omah mora biti izložen osudama?Kao da je postalo manje važno ono što se govori, a važnije je mišljenje MASE.... Jer se ne osjećam više kao član raje,jednostavno previše je bilo tu svađa,podbadanja i sl..da uletjela sam danas,priznejam,samo zato jer mi je krivo što su žene iznapadali a nisu loše mislili,jer ne zaboravljam tko je bio uz mene kad mi je frend trebao,prolazila sam jako teško razdoblje i lelo mi je puno pomogla..Jer mi je zato krivo,nisam tip za svađe,imam tolerancije ali ovakav način napada na nedužnu ženu...previše je njanja..ja sam takva osoba.Pasalo to tebi ili ne?Svatko ima pravo reći šta misli,naravno ali ovo ide prikriveno,putem pp..a to mrzim.Oduvijek sam cijenila iskrenost,samo neki je ne znaju prihvatiti..
|
|
|
|