novamama -> RE: Priča o Ivani Horvat (15.9.2010 23:47:24)
|
IZVORNA PORUKA: njanja mislim da ljudi koji imaju svoj stav i ne boje ga se reći, a s druge strane koji odskaču od, oprostite mi, prosijeka, imaju većih problema.... tek kad sam to doživjela, skužila sam da ne spadam u prosjek....takve noževe u leđa sam dobivala od kolega da je to bila milina...a meni upitnici iznad glave????? pa zašto, pa zar nije cilj napraviti posao???? ah, koliko su mi živaca pojeli... znaš onaj ''vic'': ''Ej frend, znaš imam super posao, ništa ne radim po cijeli dan''...to je to... sada? ko ih šiša...tko su oni? meni nitko - odmičem se od ljudi koji mi žele zlo samo zato što želim raditi, želim pošteno živjeti život, želim biti pozitivna...a to mnogima ide na živce... i sad na kraju da komentiram ovaj tvoj citat, posebno dio da imaju većih problema...ma kakvih? ma koji veći problem može biti za jednu majku kakve smo sve mi ovdje...poslovni? meni ne... meni je najvažnija moja obitelj i dok tu stvari štimaju sve je ok... još ako smijem, jedan mali savjet, odnosno, ono što sam ja naučila iz svog iskustva: uzdaj se use i svoje kljuse i znaj da kad ti bude najteže na poslu - ostaješ sam i svi ti okrenu leđa....zato, okreni i ti svima leđa i radi najbolje, ali zaista najbolje kako znaš, jer jedino tvoja djela govore o tebi...i tada problema nema jer imaš čistu savjest i nitko ti ne može ništa...
|
|
|
|