njanja -> RE: Jasličke grupe??? problemi (17.9.2010 10:11:24)
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Plavka, razgovaraj s tetama, ali se i strpi. Kažu da s vremenom postaje lakše i za nas i za dječicu. Ovo je potpuna istina. Razgovaraj sa tetama i reci da možeš tolerirati da se desilo 1 ili 2 x, ali da ćeš na 3. x sazvat sastanak sa ravnateljicom.Naravno da tete ne mogu imati 16 para očiju koliko je djece, ali mogu znati tko je ratoborniji, a tko se ne zna braniti pa malo više njih gledati....Između tvoje male i Ružinog Đurca ima paleta djece koja ne stvaraju probleme, pa prema tome se na tvoje dijete i "đurca" može obratiti posebna pažnja. Za 6 mj će i tvoja cura i Đurac biti super, vjeruj!!!Jan je u 12 mj došao sa šljivomk ispod oka, cura Lejla ga ugrizla, njena mama mi se ispričala.Opet ga je za nos ugrizla u 5 mjesecu, mama se opet ispričala.Ali šta sam ja jedno jutro vidjela u cca 6 mj....Ja dolazim u vrtić i dovodim Jana, a Lejla odmah skače na njega i grli ga...on trpi, trpi pa ga ona pusti...Onda ga ona pusti, a on ju povuče za majicu u stilu: ajde me i dalje grli....Znači nakon svega Jan se izborio i zna kako sa Lejlom....Bilo ih je stvarno slatko vidjeti, možda mi to ne razumijemo, ali oni imaju neki svoj način koji oni shvaćaju i na koji oni funkcioniraju.Probaj i razgovarati sa tim roditeljima čija mala čupa i neka joj svaki dan 100 x kažu da ne smije čupati....Moraš vjerovati da će sve doći na svoje, zaista je to istina..... A to što se noću budi je normalno, ona sada prolazi proces odvajanja od roditelja, puno ju mazi, čim dođe iz jaslica, ostavi kuću i prašinu i ručak i posveti se samo njoj....Tako će ona vrlo brzo shvatiti da kada dođe iz jalsica da ju čeka sretna mama za igru i maženje.... SRETNO
|
|
|
|