jamama -> Igraonice u Rijeci...? (17.9.2010 22:42:20)
|
Imam jedan mali problemčić, a sigurna sam da nisam jedina! Moja Daria ima godinu i pol, ja ne radim i više-manje smo same. Dok je bilo lijepo vrijeme sve je bilo super, jer smo mogle izać van, a i u Baški smo bile dosta pa su dani bili ispunjeni, kupanje, sunčanje, trčanje po cijele dane, i tako to. A sad je počelo ružno vrijeme i sve se naravno promjenilo, malo idemo van, ako i odemo, u zatvorenom smo (blaženi Tower). Navikla je da može trčat, biti cijeli dan u điru, u pokretu. E tu sad ja imam problem... Dijete moje je užasno živo i veselo i shvaćam potpuno da joj je dosadno doma i da je željna društva, novih faca, igračaka i sl. Pokušavala sam nać u Rijeci neku igraonicu za djecu a da nije samo za organizaciju dj. rođendana ili da se samo vodi pod igraonicom a zapravo je vrtić ( i to skup za popi..., a uvijeti katastrofa), naravno nisam uspjela... Možda neka od vas zna postoji li neka igraonica gdje možeš ostaviti dijete na par sati da se možeš malo odmorit, a da se dijete zabavi sa svojim vršnjacima ( da se malo socijalizira)??? Naravno da bi u vrtiću/ jaslicama bilo sve malo idealnije ( po pitanju animacije djeteta, druženja, učenja i stjecanja navika i slično), ali ne vjerujem da bi nas primili u jaslice s obzirom da ja ne radim. Bilo bi i meni i njoj puno lakše i ljepše kada bi imale vremena , ona za "akciju" i trošenje duracell baterija, a ja za obavljanje svih ostalih poslova koji mi skraćuju vrijeme za posvetit se njoj! Ukratko, Postoji li u Rijeci igraonica koja prima djecu na nekoliko sati (2-3h), a da nije u RK Korzo na 4. katu, da nije zamaskirani vrtić ili isključivo igraonica za organizaciju dj. rođendana??????
|
|
|
|