MiniMama -> RE: S kim...??? (19.9.2010 13:27:05)
|
ja se vezujem za film, zato je vazno naglasiti u kojem izdanju bi koji ljepotan pao za domovinu. brad pitt u klubu boraca edward norton onako prebildan u generation x (nisam neki nacist, ali kad mu vidim onaj ubojiti pogled u kombinciji sa onim sirovim baustelskim misicima, oduzmem se) robbie williams, dok je bio u svojoj alkoholnoj narkomanskoj fazi. ne iz faze boy benda, to nikako. (ali bi zato ostatak take thata potrosila bez da trepnem) od naših?? robert kurbaša definitivno s onim svojim tvrdim oblim guzovima i tri metra visine... mljac.. od stvarnih deckiju koje mogu opipati i primirisati.. nema ni jednog mesara, ali ima jedan bivsi (kako je netko rekao) prijatelj s povlasticama s kojim je seks bio fantastican, a njegov seksualni apetit drito za medicinske leksikone ... :)) i jedan konobar iz splita.. uh, kad mi dođe po narudžbu, zaboravim kako se zovem, a kamoli sta bi pila... (cak smo ovo ljeto sjeli na pice i mtrva hladna sam pred tim frajerom i muzem rekla svom sinu, "dođi seki ljubavi".. )
|
|
|
|