|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Što smatrate uspjehom
19.9.2010 22:45:30   
Ninaa
Evo na ovu me te mu potakla današnja propovjed u crkvi. Dobro neki od vas i nejdu u crkvu ali to je sad nebitno. Naš župnik je danas pričal o uspjehu koji je nadovezao za početak školske godine i jako mi se svidjelo to kaj je govorio.Što vi smatrate uspjehom i da li se smatrate uspješnima? Ja isto stalno kukam ali kad malo bolje razmislim nemam za kaj. Na kraju kad se sve zboroji i oduzme ja se smatram uspješnom. Završila sam srednju, s faksom se borim (ne toliko svojom krivicom) od kad sam krenula studirati radila sam prek student servisa. Imam posao kojim sam zadovoljna, udala sam se za čovjeka kojeg volim, imamo dijete koje je zdravo i krov nad glavom. Prošle godine mi se život okrenuo kad je svekrva umrla i mogu reći da sam naglo odrasla i shvatila da nema toga kaj ne mogu. Dobro uvijek treba težiti k nečem boljem,ali da li si često postavimo kriterije previsoko i živimo nesretni jel nam nešto od toga fali. Meni fali ta diploma jel sam previše u to uložila, ali sa ovog stajališta se pitam da li mi je to u životu trebalo? I sad ću citirati župnika koji je rekao da trebamo odgajati djecu ko cjelovite osobe koje teže misliti svojom glavom, a ne elitne jedinice kojima je jedini cilj uspjeti u životu pa nebitno kako taj uspijeh postigli. Iskreno se nadam da ste shvatile kaj sam htjela reći?

< Poruku je uredio Ninaa -- 20.9.2010 7:18:07 >

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Što smatrate uspijehom
19.9.2010 22:54:36   
pincirotvajler
ninaa ne konkuriraj mi s temom user posted image
po meni je uspješnost ako si uspio postići pola onog što si zacrtaš kroz život..ja nisam uspješna..user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2
19.9.2010 23:04:41   
marija0
i kod mene je- ako barem pola zacrtanog ostvariš uspješan si! ej pa onda sam ja uspješna- imam 1 dite a ja zacrtala 2.... hm, fala ninaa- idem sritnija leć- tako mlada a već uspješna, hm mogla bi ja prić zacrtano pa da postanem extra uspješna user posted image eeeee nikad se nezna.....
smatram se uspješnom jer sam sretna trenutnim životom

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
19.9.2010 23:34:28   
lidac0605
Naravno da sam uspješna!Najveći uspjeh su mi moja djeca,koju teško podižem na noge,al su sad vec pristojni odgovorni i znaju cijenit.Drugi uspjeh mi je muž no tu nema dovoljno mjesta da bih napisala sve razloge-no jedinstven je i neponovljiv.Uspješna sam jer sam ostala pozitivac unatoč teskom djetinjstvu i odrastanju uz alkoholičara,uspješna sam što sam tu prošlost zauvijek zaključala i ne dam da me progoni...Uspješna sam jer sam samostalna i neovisna,zaposlena i svoj čovjek...ma ima toga još puunoo što smatram svojim osobnim uspjehom...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 4
19.9.2010 23:35:33   
pepeljuga
Mislim da su mi najveci uspijeh moja djeca,sto sam zavrsila faks koji sam tila bez obzira na probleme koje sam imala i prebacivanja u drugi grad,sto sam nasla mm  i sto se međusobno cijenimo i volimouser posted image
Volila bi imati jos djece i naci posao u struciuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 5
19.9.2010 23:39:45   
m600
smatram se uspješnom jer sam sama sebi platila vozački,4 godinu škole,kupila svoj auto,odrasla bez oca i majke,nisam se kurvala,niti drogirala,udana sam za čovjeka kojeg volim,imam predivnu curicu s kojom mi je svaki dan savršen, otvorila sam svoj obrt koji mi baš ne ideuser posted image ,ali ne predajem se,sami smo si platili svatove,sami si opremili kuću,zajedničkim novcem,
moja curica ima sve što je potrebno,a najuspjenijim smatram to što znam pokazati majčinsku ljubav unatoč tome što nisam imala mamu...user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 6
19.9.2010 23:40:33   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cure

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 7
20.9.2010 4:26:32   
girlpower
potpisujem m600 jednako kao i ona sam prosla u zivotu...od malih nogu si sve stvaram sama tezim za jos nekim stvarima ali smatram se super uspjesnom jer izgledi su mi bili nikakvi a ja ipak uspijela ostvariti sve svoje zelje i snoveuser posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 8
20.9.2010 10:51:20   
Anoniman
Shvatila sam što želiš reći. Bolje je biti sretan nego se živcirati oko nečega što nećeš imati.
Ja jesam uspješna, isto kao i vi imam obitelj, posao. Sve što imamo mm i ja smo sami stvorili, nitko nam nije pomogao. Čak su nam puno puta podmetnuli nogu baš oni koji su nam najviše trebali pomoći. Vjerojatno sam zato i tako zadovoljna i sretna jer sam shvatila da je život prekratak i da smo uspješni onoliko koliko to želimo i da ćemo
biti sretni onoliko koliko si to dopustimo.

(Odgovor članu girlpower)
  Neposredna veza do poruke: 9
20.9.2010 10:52:22   
MaTana
Ja se smatram uspješnom, nemam neku karijeru, nemam ni svoj vlastiti stan, nemam auto niti milijun drugih luksuza, ali zato imam moju obitelj punu ljubavi, imam Moju malenu curicu koja mi je centar svijeta i najboljeg muža na svijetu, imam krov nad glavom(kod mm roditelja), imam završenu višu školu koju sam htjela, imam čak i posao u struci (sezonski)...
Ja sam zadovoljna sa ovim, naravno da želim i napredovati i privatno i poslovno, ali i ovo što sada imam mi je dovoljno da bi se smatrala uspješnom...

Ja sam emotivac ni pare ni išta materijalno mi nije važno - najbitnije mi je da imam moju malenu obitelj, da volim i znam da sam voljena - to je uspjeh.

P.S. Nedavno sam čula divnu poslovicu - nije bogat onaj ko puno ima nego onaj ko malo treba!

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!