|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Koja žena!!!!!!!!
20.9.2010 13:12:35   
pepeljuga
Sad sam dobila lagani živcani slom.....sila sa deckima na kavu i cekam mamu da dođe iz banke,i to sila na vanjsu terasu,pijem kavu a njih dva trckaraju okolo i u jednom trenutku se slucajnu sudare i naravno oba u plac,plakanje traje par minuta i u tom trenu se prema meni okrene zena od nekih pedesetak godina koja sidi dva stola isprid mene i na mene cilu paljbu,da sto ona nemoze popiti kavu u miru,da sto oni placu a ja poludila da kako je nije sram da sto ona nije imala djecu a ona meni da nije i da ih nece ni imati,lipo sam joj sasula svega i svacega u facu da se samo digla i otisla,i svi ljudi okolo su komentirali da stvarno nije normalnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Koja žena!!!!!!!!
20.9.2010 13:16:45   
Marta j
Koja luda zena imala bi me sto cuti..
Sto nije doma pila kavu ako je htjela piti u miru..

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2
20.9.2010 13:18:26   
m600
koja tupača...pa nek ide doma piti kavu ako joj smetauser posted image
to su oni ljudi koji su dopodne ljuti na sebe,a popodne i na sebe i na cijeli svijetuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 3
20.9.2010 13:20:44   
ninolina
IZVORNA PORUKA: m600

koja tupača...pa nek ide doma piti kavu ako joj smetauser posted image
to su oni ljudi koji su dopodne ljuti na sebe,a popodne i na sebe i na cijeli svijetuser posted image

jojjjj ludog li i histeričnog svijeta...ufff...a i mene bi takva čula

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 4
20.9.2010 13:20:55   
danery
zamisli nadrndane kokoške...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 5
20.9.2010 13:21:32   
luce5
strašno!takvima ni ne treba dijete jer su oni sami sebi centar svijeta!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 6
20.9.2010 13:21:51   
maja
hehe, šta meni ne dođe jedna takva da sve živce istresem na nju user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 7
20.9.2010 13:38:34   
pincirotvajler
te iznad 50 su najgore..user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
20.9.2010 13:53:15   
natalijax
stvarno je krampaća,dobro si joj sasula,user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 9
20.9.2010 13:57:24   
katy mama
ma stvarno je bezobraznicauser posted image user posted image user posted image !zeno draga ako oces mir zatvori sve prozore svog stana,kuce i uzivaj u miru,sta ides medju ljude

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 10
20.9.2010 14:01:32   
pikachu
IZVORNA PORUKA: maja

hehe, šta meni ne dođe jedna takva da sve živce istresem na nju user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Potpisujem...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 11
20.9.2010 14:45:55   
Krky
Di si ti to pila kavu se i mi pridružimo i drugi put trče u pojačanoj ekipi (i sudaraju se također). Evo, ja mogu pridružit dva koji će prihvatit naganjivanje 100%, jedan manji potencijalno i dvoje tinejđera koji će: ili provocirat mlađe ili se štipkat i čupkat međusobno. Zabava zagarantirana, a ti nećeš morat gubit žifčeke na osjetljive tete: nitko neče ni sjest u blizinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 12
20.9.2010 14:55:16   
njanja
joooj, tako sma ja neki dan jana vukla po ulici, nije se htio nosati, a nije htio ni hodati.....ja poludila. nikako se maknut s mjesta i ja ga uzmem za ruku i vučem, a on hoda zamnom i plače, a neka žena meni: joj treba tebe tako navući....a ja njoj: šuti stara babo i odoh...ne znam što mi bi da sma joj to rekla, ali te babe fakat nemaju drugog posla....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 13
20.9.2010 15:00:37   
ama
IZVORNA PORUKA: luce5

strašno!takvima ni ne treba dijete jer su oni sami sebi centar svijeta!
bas tako......

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu luce5)
Neposredna veza do poruke: 14
20.9.2010 15:04:05   
ama
IZVORNA PORUKA: njanja

joooj, tako sma ja neki dan jana vukla po ulici, nije se htio nosati, a nije htio ni hodati.....ja poludila. nikako se maknut s mjesta i ja ga uzmem za ruku i vučem, a on hoda zamnom i plače, a neka žena meni: joj treba tebe tako navući....a ja njoj: šuti stara babo i odoh...ne znam što mi bi da sma joj to rekla, ali te babe fakat nemaju drugog posla....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  eh to najvise mrzim kad neko glumi budalu da je njemu prece kako se ti ponasas sa svojim djetetom nego tebi samoj mislim hallloooooooo  nevolis ti to djete vise od mene bezobraznici user posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 15
20.9.2010 15:23:28   
Anoniman
budala zbilja ima svagdje! 

(Odgovor članu ama)
  Neposredna veza do poruke: 16
20.9.2010 15:28:39   
lelo
a lude li babe, ako hoće mir i tišinu kaj nije kavu popila doma.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17
20.9.2010 16:26:06   
novamama
luda babetina nadrkaus totalis...

ufff, baš mi je drago da si joj svašta rekla!

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 18
20.9.2010 16:27:51   
Anoniman
E neka si joj sasula sve u lice user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 19
20.9.2010 16:28:51   
Bebys
joj kako IDOTA ima od ljudi...ajme majko...ova je jedna od njih...user posted image

Neposredna veza do poruke: 20
20.9.2010 16:39:50   
cuba
Nažalost takvih ima i previše, njima ne smetaju samo djeca već sve oko njih....

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 21
20.9.2010 17:37:37   
boba125
glupaca od babe user posted image
dobro si joj rekla

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 22
20.9.2010 18:45:04   
Ninaa
Joj mrzim takve babuskare, ja sam se zadnji put tak s nekom zakačila dok sam bila trudna i kad me htjela stjerati da joj se dignem kao operirala je nogu a stoji u štiklicama, al me je čula da je cijeli tramvaj bio na nogama pa su je još neke dvije popljuvale žene da kako je nije sram. Pogotovo tak poludim kad počnu za djecu pa nek onda doma pije kavu u miru ak joj smeta.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 23
20.9.2010 19:12:21   
Krky
Ooo, ja imam drugačiju metodu. Kad su mene twinsi tako maltretitali (jednom u King krosu...jedan kleknuo na pod i ni makac), ja krenula dalje i zovem ga, žena u Ipercoopu gleda čiji je to malac na podu, ja par metara dalje složila takvu patničku facu (tako da JA izgledam žrtva, a u meni žifčeki na končiću, najrađe bi mlazni pogon otpozadi), da mi je žena pokušavala pomoć kao: "Ideš ti sa mnom..." A i to s pametnim savjetima na cesti: ako pustiš da dreči: "Jooj, da je moooj, ja bih ga..." ili "Kakvo neodgojeno dijete, fali mu čvrsta ruka...", a ako drekneš i poživčaniš (a da ti ne padne napamet da ti ruka poleti, pa da završiš na propitivanju soc. službe zbog zlostavljanja): "Jadno dijete...kakva majka...". MMama mi pričala kak sam ja tak jednom imala šizo-napad posred Ilice ispred nekog izloga, kaže da je prvi haustor bio moj, nikad više nije bilo bacanja i šize, a stvarno se ne sjećam nikakvih batina ili sl. A i tete stvarno nisu svjesne koliko bi ti komentari mogli bit opasni po njih (reć tak nešto mami koja je ionak na rubu živaca?!) Hrabre žene nema šta! Ili možda samo ne misle...

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 24
20.9.2010 20:09:00   
mani
natalijax ti si luuuudaa! krampaća! legla sam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a baba je friksi neki garant.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!