Krky -> RE: Koja žena!!!!!!!! (20.9.2010 19:12:21)
|
Ooo, ja imam drugačiju metodu. Kad su mene twinsi tako maltretitali (jednom u King krosu...jedan kleknuo na pod i ni makac), ja krenula dalje i zovem ga, žena u Ipercoopu gleda čiji je to malac na podu, ja par metara dalje složila takvu patničku facu (tako da JA izgledam žrtva, a u meni žifčeki na končiću, najrađe bi mlazni pogon otpozadi), da mi je žena pokušavala pomoć kao: "Ideš ti sa mnom..." A i to s pametnim savjetima na cesti: ako pustiš da dreči: "Jooj, da je moooj, ja bih ga..." ili "Kakvo neodgojeno dijete, fali mu čvrsta ruka...", a ako drekneš i poživčaniš (a da ti ne padne napamet da ti ruka poleti, pa da završiš na propitivanju soc. službe zbog zlostavljanja): "Jadno dijete...kakva majka...". MMama mi pričala kak sam ja tak jednom imala šizo-napad posred Ilice ispred nekog izloga, kaže da je prvi haustor bio moj, nikad više nije bilo bacanja i šize, a stvarno se ne sjećam nikakvih batina ili sl. A i tete stvarno nisu svjesne koliko bi ti komentari mogli bit opasni po njih (reć tak nešto mami koja je ionak na rubu živaca?!) Hrabre žene nema šta! Ili možda samo ne misle...
|
|
|
|