just_me_85 -> RE: kako preboljeti i krenuti dalje (28.12.2010 18:23:35)
|
Nažalost, moram se i ja priključiti na ovu temu. nova sam na forumu, tek sam ga nedavno otkrila i oduševila se jer je bilo stvarno puno savjeta koji su me vodili kroz prve dane trudnoće. a sve je bilo savršeno. Bez mučnina, problema ikakvih. Na pregledu sve super, srce kuca. I onda šok.. Počelo krvarenje, a moja mi doktorica kaže samo miruj. Budući da krvarenje nije stalo 2 dana, otišla sam na hitnu, oni me poslali odmah u bolnicu. strogo mirovanje, terapija, ali sve je u redu jer je srce i dalje kucalo. Ali nakon 5 dana u bolnici u noći su me uhvatili grčevi (kasnije su mi rekli da su to bili trudovi), otišla sam na wc, a ono krvi posvuda. Čak su i nekakvi grumenčići ispali,mislim da je to bila moja srećica jer je doktorica na pregledu rekl da je sve samo otišlo. Svejedno sam morala na kiretažu, koju nisam ni osjetila, valjda od tog šoka.. Prošlo je tek par dana, jako sam žalosna. Doktor kaže da je tako moralo biti, da se plod nije dobro razvijao i da ga je tijelo jednostavno odbacilo. Ali to mi nije utjeha, stalno mislim da sam možda ipak ja nešto kriva...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|