alessia
|
Bok cure.... Prva trudnoća mi je super prosla,dobili sineka sve 5,proslo 2godine a ja i muzic da bi jos jednog bebaca.O Bože kako li sam samo gledala plodne dane taj mjesec i skakala na muza,moramo sad,sad je vrijeme...i desilo se,,plusic!!Bila sam presretna,,,,prvi pregled sve ok,,,ali jos da je rano za potvrdivanje neceg,,,a ja bi da mi odmah da trudnicku knjizicu.E nejde to tako...Za dva tjedna opet ja na pregled sva happpy,a ginekologica mi nekako sumnjiva,da je to neka malena trudnoca...mislim si ja pa narast ce.Prolazili tjedni,i jedno jutro ja se probudim a ono krv,,,znala sam,,gotovo je,,,brzo na polikliniku kod specijaliste,,,a oni 3-4 frajera non šalantno mi kazu,,a srce bi trebalo vec kucat a plodu ne kuca,,,umrla sam iznutra,umrla,,,,,gospođo dali zelite probat jos tjedan dana uz hormone,,,PA NARAVNO AKO ŠANSA POSTOJI;;;!!!I ja optimista vjeciti otisla po dyfaston lezim jos zjedan dana,,krvarenje sve jace,,i jedno jutro ja na pipi,,i cujem ""pljus"".....znala sam otisla je moja sreca ,,,otisla...uhvatila sam ga u ruku malo C ,tockicu od okica necu nikad zaboravit,,poljubila sam ga i rekla,,zbogom moj anđele,,voli te mama,,, .Uzrok drage moje,iako sam i sama u medicini nikad neki konkretan....tako da eto jednostavno se nije plod razvijao od samog pocetka...termin je trebao biti 25.06.2010....prosal je godina dana,,,i mi uspjeli,,,trudna sam 6,5 mj cekam jos jednog deckica,a termin mi je 26.06.2011.Eto to vam je moja prica,,,suosjećam sa svima koji su to prosli.
|