|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kontracepcija i dojenje
4.11.2008 10:15:32   
mirna
IZVORNA PORUKA: ZVRK

cure,da li je koja uopće pričala sa mužem o prirodnoj rikverc kontracepciji???user posted image

i mi smo na toj kontracepciji, ali ako 100% ne bi željela dijete ipak bi se odlučila za neko sigurniju kontracepciju..

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 26
4.11.2008 10:17:25   
božica
zvrk mi smo bili na rikverc kontr..nakon viki(htjela sam-htjeo je i nije  još jednu bebu)

a sad nakon njih dve se bacam na 99% pilule

idem micat rit...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 27
4.11.2008 23:40:36   
Frany
ima spirala sa i bez hormona ali se svejedno mora paziti na plodne dane tako mi je rekla patronažna nije 100% sigurna

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 28
5.11.2008 8:31:43   
gugi
Nijedna kontracepcija nije 100% sigurna i trudnoća se može desiti  u 1% slučajeva.
Mislim da svatko sebi u dogovoru s ginekologom trebamo odrediti što paše našem tjelu.
Ja imam spiralu,običnu bakrenu i to mi je najpouzdaniji oblik kontracepcije,tjelo ju je prihvatilo i nemam nikakvih simptoma osim što se mjeečnica produžila za 2 dana,a hormonska skraćuje dane.
Mirna sam 5 god,nemislim o kontracepciji,opuštena totalno,a ako se i odlučim za bebu samo ju gin. povuče za končić koji visi iz grlića.

(Odgovor članu Frany)
Neposredna veza do poruke: 29
5.11.2008 10:33:22   
Ruža
Curke ja naručila injekciju!user posted image  Cijena 300kn. Toliko bi me i tablete za 3 mj. koštale.
Sad čekam... Javim ostale detalje.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu gugi)
Neposredna veza do poruke: 30
5.11.2008 11:25:11   
Indy
Prirodna metoda poput "rikverca" nije najpouzdanije jer prije samog završetka ispusti malenu količinu sperme za koju doktori kažu da može biti dovoljna za oplodnju. Za spiralu sam čitala, za vrijeme dojenja je najbolja Mirena, jer otpušta određenu količinu hormona ,koji djeluju samo lokalno i ne utječe na dojenje, s njom ste sigurne 5god i cijena joj je oko 1000kn.
Flaster djeluje po principu kao i pilula jer otpušta hormone u krv preko kože,ali za razliku od pilule nemoraš na njeg misliti svaki dan, nego jednom tjedno se mjenja.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 31
26.11.2008 13:44:25   
Ruža
Primila injekciju, za sad nikakve reakcije nema. Upute su na njemačkom pa neke posebne detalje i ne znam, osim što mi je dr. rekao uglavnom nuspojave su manje nego kod pilule i nakon 12 tjedana postupak se ponavlja. Jedino negativno je što bockaju u guzu.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!