Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kontracepcija i dojenje 4.11.2008 10:15:32
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK cure,da li je koja uopće pričala sa mužem o prirodnoj rikverc kontracepciji??? i mi smo na toj kontracepciji, ali ako 100% ne bi željela dijete ipak bi se odlučila za neko sigurniju kontracepciju..
|
|
|
|
RE: Kontracepcija i dojenje 4.11.2008 10:17:25
|
|
|
|
božica
|
zvrk mi smo bili na rikverc kontr..nakon viki(htjela sam-htjeo je i nije još jednu bebu) a sad nakon njih dve se bacam na 99% pilule
|
|
RE: Kontracepcija i dojenje 4.11.2008 23:40:36
|
|
|
|
Frany
|
ima spirala sa i bez hormona ali se svejedno mora paziti na plodne dane tako mi je rekla patronažna nije 100% sigurna
|
|
|
|
RE: Kontracepcija i dojenje 5.11.2008 8:31:43
|
|
|
|
gugi
|
Nijedna kontracepcija nije 100% sigurna i trudnoća se može desiti u 1% slučajeva. Mislim da svatko sebi u dogovoru s ginekologom trebamo odrediti što paše našem tjelu. Ja imam spiralu,običnu bakrenu i to mi je najpouzdaniji oblik kontracepcije,tjelo ju je prihvatilo i nemam nikakvih simptoma osim što se mjeečnica produžila za 2 dana,a hormonska skraćuje dane. Mirna sam 5 god,nemislim o kontracepciji,opuštena totalno,a ako se i odlučim za bebu samo ju gin. povuče za končić koji visi iz grlića.
|
|
|
|
RE: Kontracepcija i dojenje 5.11.2008 10:33:22
|
|
|
|
Ruža
|
Curke ja naručila injekciju! Cijena 300kn. Toliko bi me i tablete za 3 mj. koštale. Sad čekam... Javim ostale detalje.
|
|
RE: Kontracepcija i dojenje 5.11.2008 11:25:11
|
|
|
|
Indy
|
Prirodna metoda poput "rikverca" nije najpouzdanije jer prije samog završetka ispusti malenu količinu sperme za koju doktori kažu da može biti dovoljna za oplodnju. Za spiralu sam čitala, za vrijeme dojenja je najbolja Mirena, jer otpušta određenu količinu hormona ,koji djeluju samo lokalno i ne utječe na dojenje, s njom ste sigurne 5god i cijena joj je oko 1000kn. Flaster djeluje po principu kao i pilula jer otpušta hormone u krv preko kože,ali za razliku od pilule nemoraš na njeg misliti svaki dan, nego jednom tjedno se mjenja.
|
|
|
|
RE: Kontracepcija i dojenje 26.11.2008 13:44:25
|
|
|
|
Ruža
|
Primila injekciju, za sad nikakve reakcije nema. Upute su na njemačkom pa neke posebne detalje i ne znam, osim što mi je dr. rekao uglavnom nuspojave su manje nego kod pilule i nakon 12 tjedana postupak se ponavlja. Jedino negativno je što bockaju u guzu.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!