breskvica22 -> RE: moga andjela vise nema (23.9.2010 7:32:46)
|
IZVORNA PORUKA: sina draga moja i sama sam prošla kroz gotovo istu situaciju prije mjesec dana. isto je bio sin,u 5.mj. trudnoće,trebao se zvati Luka. da li su ti doktori rekli zašto se to dogodilo? nemoj me krivo shvatiti,ali možda tvoj doktor nije baš kriv za sve jer ponekad kad priroda odradi svoje,oni su nemoćni. ja se mislim da je kod mene moralo tako biti,nešto nije bilo u redu ako je tjeralo plod vani i ako mi je otišao čep i na kraju voda. posteljicu su mi isto kiretirali,ali mene je u tom slučaju boljela samo duša jer su me uspavali kad su mi čistili posteljicu,a i pobačaj nije bio fizički prestrašan. probaj promijeniti malo način razmišljanja i sagledati to iz drugog kuta,možda će ti biti lakše to prihvatiti. sad ispada ka da sam neka bezdušna kuč_a,ali i mene boli i boljet će gubitak mog djeteta i prvog,a naročit ovog drugog,no ipak sam krenula daljhe bez osvrta prema nazad i puno pitanja da li se moglo što promijeniti i tko je kriv? nije se moglo,tako je moralo biti i jedva čeka da za koji mjesec javim na raji da sam opet trudnica. do toga radim pretrage skupa sa mm. SRETNO,USPJET ĆEMO MI ! evo ovako;nazalost nemislim krivo jer su mi to potvrdili svi doktori u bolnici a isito tako i neke zene koje su isle kod mog bivseg ginekologa.nazalost to je surova i tuzna istina.govorila sam mu 4 dana da se osjecam lose i da imam grceve i pritisak u ledjima,krstima i stomaku.ali on se nije na to odazvao,jednostavno je odmahnio rukom i nije ga bilo briga.zbog njega i njegovog nerada i ljenosti je zatvorena nase rodiliste.moja poznanica je bila trudna prije 2god.otisla je kod njega na pregled i ozljedio ju dolje i pocela je krvariti i izgubila je bebu.to je meni napravio u trecoj trudnoci.mogla bi pisati 3 dana imala bi materijala.prvo sam krivila sebe,ali ne,nisam ja kriva.dijete mi je bilo zivo ,zdravo,jako............ali tom doktoru samo pise da je doktor.na kraju svega(prije par mjeseci)cula sam,tj.saznala,da jebio izgubio licencu za ginekologa jer je bio osudjen sa razlogom za krivnju smrti pacijentice i njene bebe!!! to kad sam saznala zanjemila sam.nazalost je to istina.bio je u zatvoru i preko veze izasao i preko veze i politickih veza vratio je licencu i sada i dalje radi.s time da je bio ljecnik opce prakse pa se prekvalificirao za ginekologa.ima jos ali mislim da je ovo dovoljno!jel me sada razumijete?
|
|
|
|