[Obrisani korisnik] (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (22.9.2010 10:30:52)

[Sadržaj poruke je obrisan]

buduća mamica -> RE: Nagrada; da ili ne? (22.9.2010 10:41:07)

pa, ne znam računa li se ovo ali jednom sam pronašla na ulici jako skupocjeni mobitel, namučila sam se dok sam ga vratila vlasniku, (ne sama sa sobom, nego sa vlasnikom gdje ćemo se nači da mu ga predam) nagrada  mi nije ponuđena a niti bih je uzela i da je

ama -> RE: Nagrada; da ili ne? (22.9.2010 11:32:08)

desilo mi se.....al nikad nebi uzela nista jer kako kazes napravila sam to po savjesti a ne zbog koristi....desilo mi se  da prodjem pored novca i nebi ga uzela jer neznam ciji je...imala bi griznju savjest da ga potrosim a necija muka u pitanju bolje nek neko dr.razbija glavu.

Anoniman -> RE: Nagrada; da ili ne? (22.9.2010 11:54:42)

Ne bih uzela novce. To nije razlog zašto sam nekome pomogla.

inesica -> RE: Nagrada; da ili ne? (22.9.2010 12:09:53)

Pomogla sam nekome, i vratilo mi se, na slican nacin. Tako da mi je zadovoljstvo sto znam da ima dobrih ljudi koji su spremni pomoci, a i meni je taj osjecaj bas poseban.

pincirotvajler -> RE: Nagrada; da ili ne? (22.9.2010 12:59:17)

ma novac bi me bilo sram uzet,,al usluga za uslugu može[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bebys -> RE: Nagrada; da ili ne? (22.9.2010 13:30:14)

da bas tako cvrle..[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

uspavana -> RE: Nagrada; da ili ne? (22.9.2010 13:43:01)

IZVORNA PORUKA: cvrčak
meni je to bezveze uzeti novac,jer sam ionako to napravila po savjesti,a ne zbog koristi.

slažem se s ovim...kad nešto učinim ne tražim hvale niti nagrade...jednostavno volim napraviti od srca stvari...
a u biti se ja puno bolje osjećam kad mogu nekom pomoći.

cuba -> RE: Nagrada; da ili ne? (22.9.2010 13:47:55)

Ako već nekom pomažem onda to radim jer to želim a ne zbog novca. U dosta navrata sam pomogla i bilo je zahvale u obliku novca, jednom sam "uzela" tj ostavili su mi u torbi i skužila sam tek kući....

Ninaa -> RE: Nagrada; da ili ne? (22.9.2010 19:55:09)

Ne bih voljela uzeti novac jel onda to nije to. Ja sam takva da uvijek pomognem di mogu. Odnesem robu u caritas, popeljam ljude kad idem s posla ili iz zagreba ako ih poznam, susjedima pomognem kaj treba. Često se naživciram zbog gluposti jel u današnje vrijeme valjda dobar i glup je isto, ali nema veze. Što više daješ to više dobiješ, svaki put u životu kad mi je bilo teško valjda su se sve te sitnice vratile i manifestirale kroz male stvari. Evo u pon. je zbog obilaska jako kasnio bus i već je bilo upitno jel ću stići na ispit a krenula sam 2 sata ranije, da ne dužim i ne idemo off topic popeljal me dečko koji vozi u zetu, znam ga površno prek kolegice s kojom radim skroz na Savu, tak da vjerujem da se sve dobro koje u životu učinimo kad tad vrati.

Stranica: [1]