Krky -> Profesor kao primjer??? (24.9.2010 5:55:39)
|
Ok...srednja škola...nije osnovna, nije ni vrtić...Moja curka je u 2. srednje, oduševljena školom, načinom rada, uglavnom sa svime. S njom stvarno nema problema: sve svoje obaveze obavlja samostalno, samopoticajna je, odlikaš...no, od polaska u osnovnu školu smo joj govorili da nam je njeno ponašanje i odnos prema drugima, kao i iskrenost ispred ocijena, a trudimo se to i primjerom pokazivat u obiteljskom životu. Uglavnom...priča mi neki dan kako su dobili novog profesora koji, ne da mu se "zaleti" koja psovka nego je "uredno konstantan", izrazi koje koristi graniče s vulgarnošću (meni ih cura prepričava samo s početnim slovom), priča im priče kojima je smisao i prilika samo u takvom "izričaju". Cura mi kaže da je svima zabavan i svi se "trgaju" od smijeha, nekima je pomalo neugodno, ali haloooooo...pričamo o odgoju koji "dolazi od kuće", o agresivnosti "zbog crtića", da ne pričam koliko je napada na roditelje danas što se odgoja tiče...i ne smatram da će mi škola odgojit dijete, pogotovo ne u tim godinama, al ovo me zbilja ljuti i baš čekam roditeljski.
|
|
|
|