mamina_maza -> RE: Simptomi spontanog ili prijevremenog poroda (28.10.2012 12:00:57)
|
pozdrav..necu ni pitati da li sam na pravom mjestu jer nazalost mislim da jesam..naime, ja sam prije dva tjedna ugledala [sm=rozacrtici.gif] i procvjetala..tjedan dana nakon toga, ugledam na gacicama smedji iscjedak kada smo se vratili iz setnje, i kada sam se obrisala na papiru takodjer i malo sam se prepala, ali kako je bila nedjelja a ja nisam pocela krvariti odlucila sam vidjeti do sutradan sto ce biti..i ujutro se probudim i nista, sve ok, nema bolova nema nicega..jedino kako me malo zatvro poceo muciti pa me prereze u crijevima ali to je normalno..i ja otisla na posao kad nakon cca 2 sata ja odem piskiti, obrisem se i ono krv..svjeza crvena krv..i meni pozli kad sam to vidjela..odmah zovem svog gin.i kazem za iscjedak na sto mi kaze dobro to nije strasno, ali cim sam spomenula krv kaze dodji odmah ako ne onda poslije u bolnicu ako pocnes krvariti jace..i ja odmah kod svog gin..napravimo pregled, tj. ultrazvuk i kaze da se pilence vidi, ima 3,47 mm, da smo 5/6 tjedan, ali da je to prijeteci spontani..da mi utrgoestan 3x2 na dan i strogo mirovanje i naruci me na pregleg za tjedan dana odnosno preksutra..i sad ja taj isti dan podjem kuci, krvarenje je tu, ali vise kao kraj stvari, ne da curi iz mene, ali je tu..i na putu do doma me pocne boliti doslovno kao stvari kada dobim (sto je kod mene inace za pasti u nesvjest) i dosla doma, otusirala se uzela utrogestan i pokrila se i polako bolovi prosli..i od tada bolova nemam tako jakih, dan dva nakon toga bi mi onako samo dosli i osli, doslovno par minuta i to je to, i sada vise nista..krvarenje je nakon cca 5 dana stalo, sad ga niti nema, bolova nista, jedino mi zna na ulosku biti kako mi se tope tablete pa kao smedji koncic..i to je to..i sad sam sva u brigama da nisam imala spontani u medjuvremenu i ne mogu docekati prekosutra da vidim da li je sve ok sa nasim [sm=duda.gif] ..[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|