novamama -> RE: HRT pretplata ? (24.9.2010 12:59:03)
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ma sve je to ok, mi tu pretplatu zbilja moramo plaćati, ono moramo pod navodnicima, ali zakon im daje dozvolu da nam naplaćuju pretplatu na tv, ne na program, nego na uređaj. Tako bi ti valjda naplatili i da nemaš tv nego samo radio ali čovjek mislim nema nikakvih ovlasti da ti piše nazovi nešto i uzme 300 kn. Pa jel' ti dao nekakav račun, što si to platila? ma je, dao mi je račun sa hrt-ovim logom, ali sam isto ljuta na tu glupost koju moramo plaćati... a tih 320 kn je ustvari za proteklih 4 mjeseca pretplata....jer kao, da sam ih ja zvala, ne bih platila ništa, a ovako su me 'ulovili'...rekla sam mu da kaže da sam ga zvala, a on nije htio...mislim, znam da ni to nije u redu i da je zato sve u banani, ali mali ljudi bi si valjda trebali pomagati?! ne mogu se oteti mislima kako veliki kriminalci slobodno šeću hrvatskom i europom, a mene bi odma na prekršajni sud! i to radi jbne hrt pretplate!!! što je najgore, tako bi i bilo, a ja nemam vremena za hodati po sudovima... stvarno smo jadni i mi i ova država, jadni jadni...!!!
|
|
|
|