Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 27.9.2010 21:25:20
|
|
|
|
anuska08
|
Ajme strašno..čitam članak i ne vjerujem..zar se zaista čovjek može od danas do sutra toliko promjeniti pa i ne vjerujem..UŽASSSSSSSS
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 28.9.2010 8:54:43
|
|
|
|
Ninaa
|
Strašno i odvratno, ako je imao problema trebali su reagirati. Pa i njegova mama je rekla da bolje da se ubio da nema riječi. Pa kaj ljudima dođe u glavu to je strašno! Jadna djeca i obitelj njezina!
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 28.9.2010 11:22:44
|
|
|
|
tiha
|
umro je i zvonko Mirelin suprug,mozdani je dobio!!!!!!
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 28.9.2010 11:48:49
|
|
|
|
inesica
|
Nevjerojatno, da je bar tih par dana bila na putu, samo da nije bila doma...sta ti je sudbina!!!
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 28.9.2010 19:29:00
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 6.10.2010 15:20:53
|
|
|
|
natalijax
|
nisam stigla komentirati ovaj post nisam ni bila na forumu,mogu reči strašno,žao mi je djece,mamu joj znam osobno i mogu reći da žena stvarno nema sreće u životu
|
|
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 7.10.2010 21:00:50
|
|
|
|
bembo
|
Prenosim iz 24sata Roditelji ubijene novinarke HTV-a Mirele Sršić-Kovač otvorili su žiro račun u Privrednoj banci Zagreb kako bi se skupljala sredstva za školovanje njene djece. Oni su, naime, preuzeli brigu nad 11-godišnjim dječakom i djevojčicom (8), nakon što je Mirelu, prije dva tjedna, u spavaćoj sobi ubio suprug Zvonko. Nekoliko dana nakon toga i on je umro od posljedica pokušaja samoubojstva. Djeca su ostala bez ikakve skrbi pa baka i djeda mole za pomoć. Novinarka Mirela Sršić-Kovač 18 je godina radila na HTV-u, bila je ratni izvjestitelj iz Vukovara i radila priloge za emisiju Plodovi zemlje. Broj računa u PBZ-u je 2340009-3500017947, a svi koji im žele pomoći na uplatnici trebaju staviti naznaku “za školovanje djece Mirele Sršić-Kovač”.
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 7.10.2010 21:06:10
|
|
|
|
Anoniman
|
nemogu to ni čitati, trenutno nisam u stanju... samo bi se još više zbedirala, a ne treba mi još jedan bed sad.
|
|
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 7.10.2010 21:10:12
|
|
|
|
minnie
|
nemojte me krivo shvatiti ali koje je ovo piz . djeca imaju pravo na mirovinu i garant im je i htv pomogao za prvu ruku a to sigurmno nije malo. znam kad je moj otac poginuo da je firma puno financijski pomogla i još uvijek pomaže u sličnim situacijama. i sad baka i deda mole za pomoć. ma tko to koga sada farba. žao mi je djece i sve ali mrzim kada ljudi moljakaju i glume . ispričava se ako sam u krivu ali čisto sumnjam
|
|
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 7.10.2010 21:17:54
|
|
|
|
bembo
|
minnie nemoj sada ti mene krivo shvatiti, ali mislim da nema smisla raspravljati da li oni opravdano ili neopravdano traže pomoć. Ako im bilo tko želi ili ne želi pomoći neka tako i učini bez da se o tome nepotrebno raspravlja jer time se ide u OT i ono što sam prenijela iz 24 sata neće biti primjećeno.
< Poruku je uredio bembo -- 7.10.2010 21:19:10 >
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 7.10.2010 21:20:11
|
|
|
|
bembo
|
IZVORNA PORUKA: bembo Prenosim iz 24sata Roditelji ubijene novinarke HTV-a Mirele Sršić-Kovač otvorili su žiro račun u Privrednoj banci Zagreb kako bi se skupljala sredstva za školovanje njene djece. Oni su, naime, preuzeli brigu nad 11-godišnjim dječakom i djevojčicom (8), nakon što je Mirelu, prije dva tjedna, u spavaćoj sobi ubio suprug Zvonko. Nekoliko dana nakon toga i on je umro od posljedica pokušaja samoubojstva. Djeca su ostala bez ikakve skrbi pa baka i djeda mole za pomoć. Novinarka Mirela Sršić-Kovač 18 je godina radila na HTV-u, bila je ratni izvjestitelj iz Vukovara i radila priloge za emisiju Plodovi zemlje. Broj računa u PBZ-u je 2340009-3500017947, a svi koji im žele pomoći na uplatnici trebaju staviti naznaku “za školovanje djece Mirele Sršić-Kovač”.
|
|
RE: Mirela Sršić-Kovač R.I.P 7.10.2010 21:21:41
|
|
|
|
minnie
|
bembo nisam mislila ništa loše radi tebe niti imala namjeru iči ot. ispričavam se ako jesam. neću se više petljati u to. ispričavam se još jednom
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!