Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 9:48:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Nemora biti z katalog,može i preko neta ili
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 9:50:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja dosad narucivala gacice iz victoria secret i zakon su mi,obozavam njihove gacice....bas sad narucila njih i jednu trenerku i cekam da mi dođu... i neki dan prvi put narucila patike preko e-bay
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 9:50:48
|
|
|
|
BUMBI
|
ja dosad narucivala gacice iz victoria secret i zakon su mi,obozavam njihove gacice....bas sad narucila njih i jednu trenerku i cekam da mi dođu... A kako od njih naručiš?
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 9:53:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI ja dosad narucivala gacice iz victoria secret i zakon su mi,obozavam njihove gacice....bas sad narucila njih i jednu trenerku i cekam da mi dođu... A kako od njih naručiš? sa njihove stranice
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 9:59:26
|
|
|
|
Zvonki
|
Naručivali igrice za Nintendo. Kod nas su po 400 kn a tamo 100 - tinjak. Ne znam točnu stranicu ali ako nekome bude trebalo saznat ću
|
|
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 10:05:43
|
|
|
|
BruMa
|
Naručivala sam preko Neckermanna.Nisam baš zadovoljna.Robi treba bar 3 tjedna da dođe....U 7. mjesecu sam naručila grudnjake i još nisu došli,a ni ne moraju.Više ne želim naručivat ništa od njih! Baš su nemarni! Preko e-baya znamo svašta kupit i zadovoljni smo.Uglavnom su to sitnice-elektronika
|
|
[Obrisani korisnik] 27.9.2010 10:08:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 10:29:13
|
|
|
|
pako
|
nemam nikakva iskustva sa kupovanjima preko kataloga ili neta, nekako sam skeptična uvijek mislim da bu mi nekaj krivo došlo....radije odem u dučan i kupim kaj vidim kakvo je.....ali nikad se nezna možda nekom zgodom i probam
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 10:31:38
|
|
|
|
modesty blaise
|
Necerman,Quelle i slične stranice su fakat koma. prvo čekaš predugo a drugo meni je uvijek bilo sve preveliko kaj bi naručila (mada sam uzimala najmanji mogući broj i još bi se premjerila metrom). Ne znam po kojem su standardu ti brojevi.
|
|
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 12:04:07
|
|
|
|
leilany
|
do sad sve kaj sam narucila mi je bilo ok... e da,kaj se tice neckermanna ja od njih samo narucujem ajmo rec markirano,esprit ,oliver,edc...itd...i sve je uvijek tip top... ove žnj majce,osobito hlace ne uzimam.... za K sam sada narucila prek jedne stranice pončo i jedne ajmo rec hlacice sa šosekom..i odlicno je sve...malo joj je pončo velik..al bolje da je malo veci nego manji... ..ma da barem svi ducani imaju online kupovinu...skakala bi od srece
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 12:09:16
|
|
|
|
Bebys
|
rijetko ali stvarno rijetko NARUCUJEM NEVIDJENO I NEOPIPLJIVO... NEKADA I TOJE IZUZETAK dok sam prije narucivala iz necermana i quele dosta...vise nikada jer sam punija i sve moram PROBATI PRVO... a sada preko neta...joj to je jos gore ali ista stvar neviidim pa je bolje sve u trgovini iako sam UPRAVO NOVI MOBITEL UZELA PREKO NETA...ALI to sam napravila zato jer znam kakav je a bio je puno jeftiniji i to je to...inace NE
|
|
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 12:10:36
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Naručivali igrice za Nintendo. Kod nas su po 400 kn a tamo 100 - tinjak. Ne znam točnu stranicu ali ako nekome bude trebalo saznat ću ovakve stvari DA...UVIJEK to mije o.k.
|
|
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 12:22:50
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja najčešće naručujem iz kataloga (lareodute i 3siusses) i većinom sam bila zadovoljna,rijetko koji put sam vraćala. Htjela bi naručiti i koji parfem s one stranice što je marta govorila,ali niakako da se odvažim
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 13:22:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam naručivala rodine stvari preko neta. Stigle su za par dana i super sam zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 13:34:38
|
|
|
|
tina0310
|
IZVORNA PORUKA: pako nemam nikakva iskustva sa kupovanjima preko kataloga ili neta, nekako sam skeptična uvijek mislim da bu mi nekaj krivo došlo....radije odem u dučan i kupim kaj vidim kakvo je.....ali nikad se nezna možda nekom zgodom i probam potpisujem(zasad)
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 27.9.2010 13:45:18
|
|
|
|
patka
|
ja sam svasta narucivala online. neckermann...prije su bili puno bolji sad su koma i uz to dugo im treba da isporuce jer vise nemaju skladiste u VZ neg se ceka da sve dodje iz vana s jedne stranice (mislim da se radi o istoj kao i leilany) narucila sam kozne cipelice i super sam zadovoljna...narucis za dan-dva ih dobijes.. profesionalnost na nivou s facebook-a sam narucivala platnene pelene... prvi put sam uzela 10 i sve je bilo super, drugi put sam narucila 20 i dvije torbe....UZAS...jos pelene ajde nekako-dijete ionako piski i kaki u njih ali torbe totalni promasaj, niti jedna nije napravljena onako kako sam narucila, pogotovo sam nezadovoljna s torbom za kolica za stvari jer je ona napravljena bas onako kako sam izricito rekla da ne zelim. kad sam se zalila zena nije imala razumijevanja za moje prigovore i iako je ona pogrijesila nije joj palo na pamet da to ispravi ne moram reci da mi vise ne pada na pamet od nje narucivati bilo sto
< Poruku je uredio patka -- 27.9.2010 13:48:04 >
|
|
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 28.9.2010 8:05:44
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja jučer gledala i na strawebery,ima svašta(a ja zapela na parfemima),ali me malo strah
|
|
[Obrisani korisnik] 28.9.2010 8:12:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 28.9.2010 8:14:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja od njih nisam već jako dugo ili mislim da nisam uopće.Iz ovih što ja naručujem odmah piše dali ima ili ne,pa mi je to dobro.. Pa jel ni crne balerinke nemaju?
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 28.9.2010 8:32:52
|
|
|
|
ZVRK
|
ja već jaaaako dugo naručujem iz neckermanna i zadovoljna sam. zvrkić je bio''oblačen''u neck od rođenja sa svime. nikada ne naručujem zadnji tren tako da mi je ok. rijetko kada sam trebala da zamjenim nešto ali kada jesam nije bilo problema. naručujem još iz laredoute jer tamo svaki put dobiješ poklon
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 28.9.2010 8:37:21
|
|
|
|
zozo1
|
laredout Za ovaj lauredout tek čula neki dan, pogledala on line katalog i mogu reći da imaju stvarno jako dobre stvari, ali malo skuplje. Čizme i torbe su im predobre. Ja neki dan naručila frodo cipelice, stigle za dva dana ( www.ivancica.hr). Naručivala preko neckermanna kada su mi trebali veći brojevi nakon prve trudnoće, ali sam se kvalitetom razočarala pa odustala
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 28.9.2010 8:45:09
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja većinom naručujem iz Laredoute i rijetko kad vraćam. Roba je malo skuplja ali je dobre kvalitete. Zadnji put sam naručila i za curku i super joj je broj i prekrasne su tunikice i tajice. Vratila sam samo čizme jel ih nisam mogla navući na nogu. Iz neckermana već dugo ne naručujem jer mi njihovi brojevi nekak ne pašu a i u zadnje vrijeme se svi žale na kvalitetu. Prek interneta sam naručila i sling maramu i neke fora trudničke majce, a mm je s ebaya naručivao neke mašine i super su a da ne ne velim da su duplo jeftinije nego ovdje. Jedino kaj ih dostave kod kuma u Njemačku pa ih on dofura ovdje kad dolazi.
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 28.9.2010 8:45:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja neki dan naručila frodo cipelice, stigle za dva dana ( www.ivancica.hr). Ima super stvari..kod nas nema ni upola koliko tu sam vidjela.Nisam dugo bial u frodu,jesu cijene iste kao u trgovini?
|
|
RE: Naručivanje iz kataloga! 28.9.2010 13:09:31
|
|
|
|
lilia
|
Meni je laredoute super iako rijetko kad naručujem iz kataloga s njima nisam imala problema, dok moja prijateljica iz neckermana stalno nešto vraća i mijenja. Volim šunjat po dućanima i na miru probat a i kupujem uglavnom samo jednu marku, da ne radim konkurenciju firmi.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!