MiniMama -> RE: Vaš stav prema hrani od nepoznatih? (29.9.2010 9:10:50)
|
nisam toliko gadljiva da bi dosla u goste i odbila neki fini kolac. naravno da cu odbiti ako vidim da je domacica zapustena ili primjetim tako neki detalj tipa crno pod noktom.. ali ako prekontroliram wc i kuhinju i vidim da tamo sve stima, bacam se na kolace :) voce i povrce kupujem na trznici kod poznatih kad god mogu. jaja ne. izuzetna prilika je kad se ogrebem za koje domace jajce kod frendice. ali opet ja ne jedem jaja koja nisu termicki obrađena. mislim da se dosta vas sjeca moje teme o rođendanskoj torti, pa vam je sve jasno. kod mene nema straha od salmonele. :) nisam pobornik voca i povrca iz konzuma. jasno mi je da je pola toga na placu zapravo iz konzuma, samo napuhnutih cjena, ali bas iz tog razloga kupujem kod poznatih. ima jedna teta iz podstrane i njena blitvica mi je apsolutno preeefina, a kad jos naletim i na njenu mrkvicu koja tasko fino mirise, mojoj sreci nema kraja. naime, meni sokovnik radi punom parom i trosimo abnormalne kolicine voca i povrca, a kad ja kupim onu mrkvicu u konzumu i treba mi kilo mrkve za deci soka, poludim. sir i vrhnje kupujem na placu kod jedne tete, ali nikad to ne dajem viti. nije da joj ne vjerujem, da sumnjam u njene higjenske navike, naprosto mi je on jos mali i strah me. meso kupujem u mesnici u st. dogodi se da nestane pa kupim nesto u zg, ali za vitu uvijek imam neku smrznutu zalihu. iz te iste mesnice je islo meso za papu kad je bio u hr. i tata je predavao vlasniku koji jos radi u mesinci pa nema straha da ce me zavaljati za los komad. :) sve u svemu, nisam pretjerano gadljiva, ali volim fino jesti pa zbilja pazim gdje sto i od koga kupujem.
|
|
|
|