Oprah = ludi Ameri (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

tonkica -> Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 12:10:17)

Drage moje dekle!
Ostala sam lagano zbunjena današnjom temom kod Oprah. U gostima su joj bila 2 bračna para. Prvi par ima 3 djece, već su blizu 20-im godinama. No, to nije bitno, fora je u tome što je tata familije cijeli život bio "zarobljen" u muškom tijelu, pa je tako u 42.g. života odlučio promijeniti spol i postati ŽENA. I tako je počeo piti hormone, više nije Don nego Dennise i - što je mene totalno šokiralo - ostao u braku sa svojom suprugom!!! Supruga veli da je ona i dalje osoba u koju se ona zaljubila, samo je promijenio "ambalažu"...
I sad ta djeca imaju dvije mame koji se u šetnjama gradom drže za ruke i svi žive u ljubavi i sreći...
?! Helou! Kaj vi velite na to? Da meni moj mm dođe s takvom idejom bilo bi lagano dječicu pod ruku i la-pa-pa!!!

cokolada -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 12:17:48)

Tonkica slazem se s tobom, mislim da taj Don ima psihicki poremecaj kao i ostali njemu slicni, meni to nije normalno da zelis biti netko drugi i k tome "promjenis" spol, BOLESNO! S takvom osobom sigurno ne bih ostala pogotovo iz razloga da mi dijete odrasta u tako bolesnom okruzenju.

mirna -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 12:23:29)

Ako je njima ok, neka žive kako žive. Da MM dođe na takvu ideju dobio bi s nogom po guzi...[sm=jezicek.gif] Kod Amera ili u zapadnoj europi abnormalno lagano postaje prihvatljivo..kod nas je nešto takvo još nezamisljivo..

vidjela sam ja još luđe priče od ove npr. u j. springeru. što da kažem: cirkus. [sm=smiley8.gif][sm=smiley8.gif][sm=smiley8.gif]

njanja -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 12:53:22)

pa šta mu je trebalo 42. godine da shvati da je zarobljen u muskom tijelu? Bila je jedna takva tema u "Uvodu u anatomiji"....Sto reci, stvarno su si ameri poceli svasta dopustati....kod njih je sve normalno.....

Dajana -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 16:01:48)

To jednostavno nije prirodno, dakle postoji neki poremećaj u glavi i tijelu.
Ima nas svakakvih na ovome svijetu i ta se činjenica ne može promijeniti (na žalost). Treba se zabrinuti za budućnost ljudske vrste i planeta uopće.
Ludilo sve brže napreduje i ne da se više zaustaviti, a takve pojave dolaze iz Amerike što je normalno kad se sjetimo da je Ameriku naselio  i zaposjeo najgori šljam iz Europe, istisnuli Indijance i stavili ih u rezervate.

Elena -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 16:29:17)

Ludi?Pa to je preblaga rjec za amerikancima.Za mene su oni[sm=smiley29.gif]Svako ima pravo na svoj izbor ali steta za djece sto rasnu pored takve roditelji jer sigurno sutra nece biti normalne ni u sta sigurne pa mozda nase brakove za njijma bice ludilo,jer kako mi mirise sve ide sr[sm=smiley35.gif]Sta rjeci,a to i kod nas vise zauzima veliki zamav zato nisi svesan sutra dali mozda tvoje dete dodze i reci ce ti da je shvatilo da hoce biti nesto drugo a ne to sto je....i?Ljudi sprema nas se apokalipsa kako sto vidim[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Dajana -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 16:55:01)

Šetamo se po Rabu i vidimo dvije ženske kak se šetaju i drže za ruke.  I to nismo sad vidjeli prvi put. Kad smo za uskrs bili u Šibeniku u hotelu na bazenu, vidimo dva tipa kak se ljube u bazenu.
Šta reći djeci koja to vide? Moji su već veliki pa su čuli za to, ali to je zbilja apokalipsa. da je to normalno nebi  nas bilo.

Elena -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 17:01:31)

Potpuno se slazem s tobom Dajana.Sve tezi i tezi je odgoj djeteta bas zbog takve nenormalne stvari.Ne znas od kud da se pazis.Tu su homoseksualci,tu je droga,alkohol,ne znam sta rjeci...[sm=sad.gif]Ljudi od bes ne znaju sta da rade sa sobom[sm=smiley29.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley7.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.5.2008 18:54:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

božica -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 21:20:09)

tonkica i cure evo jedna pjesma za škvadru iz kuta:

[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image] MINUS I PLUS -KO AMER I RUS U MOM SVIJETU TI SI KOROV A JA HIBISKUS..........

mirna -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 21:23:37)

znam ja i jednu drugu iz moje mladosti: amerika, amerika gomila klovnova, amerika, amerika, baš sam sretan što sam tu..[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

što se tiče amerike: mene više zabrinjava kultura nasilja nego homoseksualci. svaki idiot može nositi oružje...[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/bad.gif[/image]

tonkica -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 21:26:46)

Kako god da je, nije normalno ni zdravo! Prestrašno!!!
Što je najgore, njihovoj djeci je to potpuno normalno i prihvatili su to bez ikakvih problema... I tko je tu lud???

božica -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 22:05:04)

ma tonkica opusti i samo se opusti -diši duboko i nemoj se uzrujavati-piši malo po RR i sve će biti u najboljem redu

mirna sjetila sam se još jedne:
brazil,španija .kolumbija,kuvajt je amerika,čambarumba ćaća ćaća-skini sve-skini cipele ..........

tonkica -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 22:08:38)

Božice otkako ne radim, ne dam se uzrujavat tako lako! [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Doma sam se preporodila!
Ovo me nije uzrujalo, više ostanem bez teksta, zamisli scenu: gledam telku, ladica mi se otvori i ne zatvara se 45 min dok emisija ne završi.
Al da svijet ne ide u baš nekakvom dobrom i pozitivnom smjeru, ne ide sigurno...

božica -> RE: Oprah = ludi Ameri (26.5.2008 22:19:43)

Al da svijet ne ide u baš nekakvom dobrom i pozitivnom smjeru, ne ide sigurno...
potpisuejm se
božica

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.5.2008 0:17:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stranica: [1]