njanja -> RR rasprave (29.9.2010 16:18:11)
|
U zadnje vrijeme imam dojam da na raji ne mogu ni dati svoje mišljenje...Odnosno, da moram striktno paziti šta ću i kamo reći... Mislim da ovdje svi dolazimo, osim da dobijemo ili damo savijet,- da i razglabamo o nekim temama (dokaz tomu je milijun tema koje se otvaraju i mimo tema mama i beba)...Naravno da u tim temama puno odemo OT, ali dok god na temi o majčinstvu pričamo o aspektima majčinstva, a ne o tome kako se rade punjene paprike, ja mislim da smo još uvijek ON TOPIC. Stvarno sam dugo na raji, ali zadnjih dana imam dojam kao da moram imati usta zatvorena, odnosno, kao da moram paziti što ću kamo napisati, a još više osijećam da je puno bitnije samo pljeskati... Ukoliko ima još nekoga tko se slično meni osijeća, neka kaže, ukoliko sam ja jedina koja se osijeća ovako, onda ću priznati da sma u krivu i ZAISTA, ali stvarno zaista ću se onda ili maknuti s raje ili ostati, ali se držati tema mama i beba... U mojoj prirodi jednostavno nije da šutim i ne mogu si, a i ne želim pomoći, pa zato ovo i pišem, nemojte ovo shvatiti kao još jedan okidač za svađu, samo sam htjela reći kako se osijećam....
|
|
|
|