klarita -> RE: boze uzmi me sebi! (5.10.2010 11:45:27)
|
ja sam imala cijelo vrijeme mm uz sebe , kćerkicu i obitelj a i neke drage prijateljice koje su prošlejoš gore nego ja. Svašta sam pomišljala, Bog me kaznio, nisam dobra, što sam krivo radila, zašto nisam reagirala kad se u meni pojavila sumnja. Vidila sam je nakon poroda i stalnoi mi je njeno lice bilo u glavi( i dan danas je) , ista kao moja orva djevojčica.Svakog detalja od dolaska u bolnicu do poroda se sjećam.Jako teško, grozno!!! Gledala bih tv pa odjednom počela plakati, muž mi je jako puno pomogao stalno smo pričali(dobro više ja) ali sam stalno tražila od Boga snagu radi moje kćeri i ponavljala sam samoj sebi da je Bog milosrdan i jednog dana moja tuga će biti radost. Počela sam raditi neki dan, Jako mi je teško ali vrijeme barem prolet. Misli su još uvijek tu, moja kćer je spomene pa joj moram odgovoriti, teško mi je ali ona je dijete i treba odgovore. sada imam anđela na nebu i kad sam išla u Zg da nam kažu što dalje samo sam se prekrstila i zamolila mog anđela, moju Mariju da mi da snage. I dala mi je. Pravi anđeo! Morate biti jake, i mislit pozitivno. Biti strpljive , Bog nam daje onoliko koliko možemo podnijeti! 02.04.2005.Klara 20.05.2010.Marija[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/angel.gif[/image]
|
|
|
|